Fisting Guide

Fisting Guide

Fisting – eller fistfucking – er en a de seksuelle lege, der ikke er for nybegyndere. Men starter i blidt og forsigtigt, er der store glæder og oplevelser at hente. Mød to kvinder der elsker at blive fyldt helt ud – Og en mand, der tænder på at gøre det.

Første gang 36-årigede Mette stiftede bekendtskab med fisting var for over ti år siden, hvor hun så en dildo formet som en knyttet næve. Hun blev overrasket over, at nogen kunne få sådan en ind, men var ikke selv sporet ind på det. Men efter at hun mødte sin mand Jakob, og begyndte at lege med SM, blev fisting efterhånden en del af deres sexliv.

– Vi leger i forvejen med SM, og det var i den forbindelse, vi prøvede det første gang – det var ikke noget, vi havde snakket om først. Vi var godt og grundigt i gang med en SM-leg, hvor han havde fundet ud af, at han kunne give mig sprøjteorgasmer, og efter det begyndte han bare at stikke flere og flere fingre op. Det skete ikke lige første gang, men efter et par gange lykkedes det.

Det gjorde ret ondt, men jeg var samtidig så ophidset, at det ikke gjorde noget. Da det endelig lykkedes, blev jeg egentligt lidt overrasket og tænkte: ”Er den så inde nu?”. Og så var det bare en vildt stor fornemmelse at han havde hele hånden inde i mig. Han havde den derinde ret længe og holdt den helt stille, for jeg skulle ligesom kapere, at han var kommet hele vejen igennem. Så snart han bevægede hånden, gjorde det ondt igen, så der skulle være helt ro på og god tid til at mærke, at nu var han der. For det var altså voldsomt.

Det er blevet noget nemmere, efter jeg har født, og jeg er blevet bedre til at slappe af. Hvis man ikke slapper af, kan hånden simpelthen ikke komme ind. Man kan træne sig op til at give helt slip i underlivet, men der er også dage hvor han slet ikke kan komme ind, og hvor hverken han eller jeg er mindet for det. Jeg skal være godt tændt, for at det kan lade sig gøre.

Kraftigere orgasmer.

Mens han er helt inde, stimulerer han mit g-punkt meget kraftigt. Og efter at han har trukket hånden ud, så er jeg virkeligt tændt, og så kan jeg få nogle kraftige orgasmer, der helt klart bliver kraftigere end ellers.

Normalt er jeg ikke i stand til at få klitorisorgasmer men til gengæld får jeg rigtig kraftige sprøjteorgasmer, som helt sikkert bliver enormt intensiveret af, at jeg bliver fistet.

Når han bagefter trænger op i mig, er der selvfølgelig mere plads i mig, end der plejer at være. Men når han har hånden oppe i mig, kan jeg også stramme til, så han kan få klemt hånden. Han kan virkelig mærke mig, og jeg kan virkelig mærke ham. Det er meget intensivt. Det er en ”ham og mig” oplevelse, hvor vi er tætte, og han er hele tiden opmærksom på, hvor jeg er henne, og hvordan jeg har det. OG i det øjeblik jeg siger nej, respekterer han det fuldt og helt. Det er tovejs-kommunikation og vi er meget tæt forbundet.

I mit hoved handler det meget om SM, når han har hånden oppe i mig. Jeg bliver særdeles medgørlig og rolig, når vi leger med det. For mig handler det meget om at være den submissive og være helt i hans vold. Det er den totale overgivelse. Og når jeg så er godt afslappet, kan han ind imellem kneppe mig med hele hånden.

Meget af det foregår oppe i hovedet på mig, og et af billederne jeg har, når det foregår er, at jeg tænker på en pæl, der hamrer ind og ud af mig. Det er måske et lidt mærkeligt billede, men det virker. For han er jo fuldkommen smurt ind i smørrelse, så det er en glidende fornemmelse.

Jo mere han arbejder sig ud og ind, jo mindre ondt gør det. Det er en fed fornemmelse, fordi jeg også er så ophidset. Det er fornemmelsen af at være fyldt helt ud, og paralyseret, kombineret med en meget lystfyldt smerte. Jeg kan ingenting, når han er der. Det er kun hovedet og fissen. Der er ikke andet.

Masser af glidecreme

Når min mand fister mig, bruger han en pokkers masse glidecreme, og oftest også nogle tynde latexhandsker, så han ikke kommer til at skade mig. Han spidser hånden, så den er nærmest spids, det er jo ikke sådan at han bare stikker en knytnæve op.

Senere har jeg erfaret, at det er væsentlig nemmere at få en kvindehånd op. Og jeg kan varmt anbefale at starte med det, hvis man har sådan en til rådighed – eller vælge en mand med meget små hænder.

Når man skal starte på det, så er mine råd at det selvfølgelig er godt med en masse glidecreme, og det kan være godt at bolle først. Man kan starte med at bruge en stor dildo og så prøve med flere og flere fingre.

Jeg skal være helt oppe at ringe, når vi gør det, så det vil jeg også anbefale. Jeg har en enkelt gang oplevet, at jeg fik en hånd op hvor jeg slet ikke var tændt. Og det føltes som et overgreb, hvor det var alt for hårdt.

Man får en helt særlig nærhed

Peter på 34 år tænder på fisting. Og han gør det både på sin kone og andre kvinder inden for SM-miljøet. For ham handler det om en kombination af at være den dominerende og samtidig opleve en helt særlig nærhed med den kvinde, han stikker hånden op i.

Jeg er længe kommet i et seksuelt eksperimenterende miljø, hvor jeg har set folk lege med en masse ting. Det var i SM-miljøet, jeg så fisting praktiseret første gang. Jeg tænkte, at det var rigtigt fedt. Det passede virkeligt godt sammen med, at jeg var begyndt at give kvinder sprøjteorgasmer.

Første gang, at jeg prøvede at gøre det, var mens jeg legede med en ældre kvinde, der havde prøvet det før, så det var nemt. Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg har leget med det lige siden.

Hvis det er første gang for en kvinde, oplever hun ofte en fascination af, at det kan lade sig gøre, og at hun kan gøre det. Så tænder hun endnu mere, når man er i gang med at lege. Det er en fantastisk fornemmelse. Og jeg tror, at kvinden tænker, at hvis man kan trykke på de rigtige knapper for at tænde hende rigtigt meget, så åbner hun sit hjerte, hoved og krop. Så kommer man indenfor – og så må man alting.

Det er altså også en måde at skabe tillid, nærhed og intimitet på. Hvis man prøver det for første gang, kan det være den ultimative ting at prøve. Men grænserne flytter sig jo hele tiden.

Som mand er det fantastisk at få lov til at ”åbne” hende. Hvis det er første gang, at en kvinde bliver fistet, kan man godt føle at man tager hendes mødom igen.

Stor forskel på kvinder

I SM-miljøet er det også en måde at dominere den, du leger med endnu mere. Hun bliver meget medgørlig, når jeg har hånden indenfor, og jeg bliver også selv seksuelt opstemt af det.

Jeg plejer at fiste og give sprøjteorgasme og fiste og give sprøjteorgasme og så videre. Hvis man gør det 2, 3, 4 eller endda 5 gange, så kan hun komme meget højt op. Jeg har også prøvet at lege med fisting, hvis vi så har dyrket sex bagefter, og det vilde ved det er, at fissen bare trækker sig sammen lige bagefter, så den er ikke udvidet og slap. Det kræver selvfølgelig, at kvinden har trænet bækkenbunden.

En gang havde min kone en venindes hånd oppe i sig. Jeg bad hende om at prøve at spænde op, og pludselig råbte veninden ”AV”, for hun klemte så meget om hendes hånd, at det gjorde ondt på hende. Det er en ret fantastisk fornemmelse at mærke, at kvinden har så meget kontrol over sin muskler. OG det er fascinerende, at der er så meget forskel på den samme kvinde, for nogle dage er der meget plads, og andre dage er der ikke. Det betyder også, at nogle gange kan man, og andre gange kan man ikke. Og det er ikke en ”nu skal vi fandme gøre det”- ting. Man skal kun gøre det, når man kan – og hvis ikke, skal man lade være og i stedet prøve igen en anden dag.

Tag det roligt

Inden man går i gang med at prøve at fiste, skal man sørge for et meget langt forspil, så man bygger op og sørger for, at kvinden kommer i et seksuelt ophøjet stadig. En hånd er jo meget. Hvis man har mulighed for det, kan man tage andre redskaber i brug til at varme op med – for eksempel en dildo- Man skal huske at tage sig god tid – og acceptere at det ikke er altid det kan lade sig gøre.

Når hun er klar, tager man gummihandsker på, og så skal der bruges masser af glidecreme. Man skal starte med at mærke efter, hvordan man nemmest kommer ind. Hånden skal spidses til, så den ikke er alt for bred. Når man er på vej ind, kan man mærke, hvor der er mest plads. Hvis man samler fingrene, så er der en kno der stikker opad – Det er første forhindringspunkt. Og hvis man vender hånden om, så er der en bule på det nederste af håndfladen – Det er næste forhindringspunkt, hvor hånden er bredest, og det er der hvor det er svært at komme igennem, så der skal man være meget forsigtig. Og så skal man i øvrigt tage det stille og roligt, hele vejen igennem.

Vi er sammen om det

39-årige Jeanne dyrker fisting med sin mand, med andre fyre og med andre par.

Jeg tror, det er fem år siden jeg første gang fik en hånd op. Jeg har altid godt kunne lide at få forskellige ting op, men så begyndte min mand at bruge sine hænder, og det var bare dejligt. Jeg kan godt lide den følelse af, at det virkelig strammer.

Vi har også købt kæmpe dildoer, som jeg nyder at få op – og så nyder jeg bare, at min mand tager ordentlig fat i mig, så jeg rigtigt kan mærke ham.

Når jeg bliver fistet, slapper jeg helt af og nyder det – jeg kan mærke, hvordan det snurrer og varmer i hele min krop, og så kan jeg virkelig mærke, hvordan orgasmen kommer.

Jeg tror, at det, der fascinerer mig, er at være sammen med min mand om det – det at han elsker at gøre det ved mig, og følelsen af at vi er sammen om det.

Jeg har det også sådan, at jeg godt kan lide at udvide mine grænser. Det gør ikke særligt stærkt, men jeg gør det i det tempo, hvor jeg kan mærke, at nu vil jeg prøve noget nyt igen.

Hvis nogen for 10 år siden havde spurgt mig, om alt det jeg laver nu, var noget jeg ville have lyst til, så havde jeg helt sikkert sagt nej. Men nu har jeg stor lyst til at udforske det hele.

Hvis andre skulle få lyst til at prøve det, så er mit råd, at hvis man syntes det lyder frækt, så skal man prøve det. Men man skal tage det stille og roligt, så man ikke bliver skræmt. Så kan man også nå at nyde det – og så kommer man virkelig til at elske det.

Hvis du er til fisting film, så se mere på Triplx.dk, hvor de har masser af fisting film.

Hvis det er første gang, kan det være den ultimative ting at prøve.

Hvis i vil prøve fisting:

• Tålmodighed og renlighed er en dyd, hvis i vil eksperimentere med fisting
• Prøv jer først frem med dildoer af stigende størrelse
• Brug mere end rigeligt af en god glidecreme – Eksperimenter IKKE med for eksempel vaseline, babyolie eller andre produkter til kropspleje
• Neglene på hånden skal være filet helt ned, og i bør overveje at bruge latexhandsker
• Sørg for at varme mere end grundigt op først – Kvinden skal virkeligt være tændt.
• Kommuniker undervejes og tag det helt, helt roligt.
• Stop øjeblikkeligt hvis det bliver for meget.
• Indfør aldrig hånden (eller noget andet), hvis modstanden er for stor.
• Snak om det bagefter.
• Regn med, at det kræver øvelse.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.