Derfor skal du købe et frækt julekostume

December måned nærmer sig, og selvom de fleste så småt er begyndt at mærke julestemningen, har fået pyntet op, er begyndt at købe julegaver m.m. Så er der en ting mange kvinder er enige om… Nemlig, at det er svært at få mænd i julestemning.

Men nu er det sådan med mænd – eller i hvertfald mange mænd.. At det at bage julekager, pynte op, og stå i lange køer i storcenteret for at købe julegaver, det bare ikke er noget de finder særlig ophidsende, og derfor oplever man sjældent den store julegejst hos mænd.

Men hvad gør man så?

Hvis du som kvinde godt kunne tænke dig at få lidt julestemning i din mand, så har vi opskriften til dig. Følg blot vores lille guide, og du vil ikke brokke dig over manglende julestemning hos din mand igen.

Har du været meget meget meeeeeeeeget uartig?

Så køb et frækt julekostume, et spanskrør eller en pisk… Når din mand så kommer hjem, så har du iført dig det frække kostume, vender røven mod ham, rækker ham spanskrøret eller pisken og siger ”Hej min skat, jeg ved godt jeg har været meget uartig – så skal jeg ikke straffes lidt?”

Har du været sød og artig?

Så i fører du dig det frække julekostume, og siger ”Skat, jeg havde en snak med julemanden, og han fortalte at jeg har været SÅ sød i år, og at jeg derfor skulle bruge noget af alt min godhed på at forkæle dig. Så dine ord er min lov, er der noget specielt du ønsker dig lige nu? Og så send ham et frækt blik.

Uanset hvad, så går der ikke mange sekunder før din mand pludselig er kommet i julestemning, og i vil få masser af varme her i kulden samt en masse frække oplevelser.

Der findes utrolig mange forskellige frække kostumer, men fælles for dem alle, er at de kan få selv den mest jule-hadende mand, til pludselig at elske julen. Så et julekostume er et must-have for enhver kvinde.

Eller kig mere på kategorien frække julekostumer

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.