Om Sexshop

Sexshop logoSexshop.dk er Danmark’s største sexshop med over 8.000 produkter.

De fører alt i

Alt fra de mest populære og kendte produkter til de mere alternative og specialiserede produkter – og naturligvis i høj kvalitet.

Vi fører f.eks mærker som Fun Factory, LELO, We-VibeFifty Shades of Grey, Fleshlight, Wet, Male Edge og mange mange andre.

Vi bestræber os på at finde nye, spændende produkter, som ikke så kendte I danmark endnu, for at kunne tilbyde vores kunder nye og spændende produkter.

Sexshop. dk er et dansk ejet firma, som er besat af et ungt og dynamisk team, der sætter en ære i sikker handel og diskretion. Vi har lave fragtpriser og køber du for over 400 kr sender vi fragtfrit.

Vi står altid klar til at hjælpe, og vægter god kundeservice meget højt. Vi er en af de eneste større danske Webshops med Emærket, som er med til at give dig som forbruger en tryghed.

Sexshop.dk har eksisteret i mange år, men siden som vi kender den i dag, blev lanceret i efteråret 2012.

Ud over sexshop.dk, så har vi også webshop i tyskland og Sverige, samt en butik med fokus på gay-markedet også.

Hvis du har nogle spørgsmål, enten til vores service, butik eller produkter, så skal du altid være velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Rabatkode til Sexshop.dk

Sexshop.dk er i øvrigt i forvejen en af de billigste sexshops herhjemme, og har et kæmpe udvalg af alt fra dildoer, vibratorer, sexlegetøj til mænd, og frækt lingeri. Hos sexshop.dk er der rigtige folk bagved, der sidder og udvælger produkterne, og de gør meget ud af, at tage rundt på messer for at finde de bedste tilbud. Der er produkter for alle. Både til mænd, kvinder og par. De har også en del kostumer, og ikke mindst fetish afdeling er stor. Her kan du finde alt fra piske, manchetter og andet andet bondage udstyr. Alle deres produkter er godt beskrevet, og er en af de ting de har lagt stor vægt på.

Vi har alting på lager, og sender naturligvis fra dag til

Udvalg:
4.5/5
Kundeservice:
4.5/5
Priser:
4.5/5
  • Fri fragt ved køb over 400 kr.
  • Risbrigvej 10
  • 6330 Padborg
  • Tlf. 5059 4667
  • Mail [email protected]