Loveshoppen – Anmeldelse

Loveshoppen - AnmeldelseLoveshoppen.dk i hjertet af Odense C, er en af de ældre sexshops herhjemme, der åbnede allerede i 1994. Dengang hed den dog ikke Loveshoppen, men bare Videoshoppen, men i år 2000 flyttede butikken lokaler og fik udvidet sortimentet til også at inkludere sexlegetøj, lingeri og meget mere. I 2009 fik hele butikken en ansigtsløftning, idet man renoverede lokalerne, gjort den mere lys, og indbydende overfor kunderne. Samtidig tog man skridtet fuldt ud, og skiftede navn til Loveshoppen.

Ejerne af butikken bestræber sig på at skabe et univers, hvor du kan lege og råde, uden at der vil blive set skævt på dig af den grund. Alt er tilladt, og alle er velkomne.

En anden ting der ligger ejerne på sinde er deres kundeservice, og så kvaliteten på de produkter de har på hylderne (og i webbutikken).

De har over 300 m2 i Odense C, og har alt lige fra sexlegetøj, frække film, lingeri, bdsm udstyr og meget mere. En del af butikken er indrettet som pornobiograf, med luksus privat kabiner, og en bio med storskærm. Desuden er der flere kabiner, samt to hyggerum, hvor der kan være et par stykker eller mere.

Parkering er nem at finde, da der er et stort P-hus ikke langt fra butikken. Der er altid kaffe på kanden, og smilende personale der kan guide dig vej gennem denne spændende butik.

OBS! Den fysiske butik har større varer sortiment end netbutikken.

Udvalg:
4/5
Kundeservice:
4.5/5
Priser:
3.5/5
  • Fri fragt over 500 kr.
  • Loveshoppen.dk
  • Store Gråbrødrestræde 11
  • 5000 Odense C
  • TELEFON: 6619 0533

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.