Hjem » Guides » Sex spil – Din guide til de frække brætspil
Sexspil - Frække erotiske brætspil

Sex spil – Din guide til de frække brætspil

Der er rigtigt mange gode sex spil til parrene derude, der sætter fut i soveværelset eller stuerne. Vi har her samlet og anmeldt en række af de frække spil, og giver dig her et godt bud på, hvilke spil du bør spille sammen med din partner derhjemme. Fælles for dem alle er, at de ligger vægt på det erotiske, og frække samvær mellem to mennesker. Hvis du kigger ned gennem de frække spil, så vil du blive udfordret både på fysiske opgaver, men også overfor opgaver hvor du skal krænge dit inderste ud for din partner på det psykiske plan.

Det er nemmere at bryde grænser og normer under et erotisk spil, for der er det jo ikke dig der ytrer ønske om noget – Du gør bare hvad spillet fortæller dig. Dermed kan et sexspil være med til at nedbryde grænserne, og gøre det til noget lovligt.

Vi har testet følgende spil:

Fifty Days of playfifty-days-of-play-sexspil

Fifty Days of play, er et brætspil der tager udgangspunkt i den lidt mørke verden som Fifty Shades of Grey tager os ind i. Dette frække spil er som sådan ikke et spil du spiller på en dag. Det består af 50 kort – lige fra de uskyldige hvide kort, og helt op til de mere hardcore sorte kort.

Spillet tager sin udgangspunkt i, at man slår med en terning, og trækker et kort alt efter hvilke farve man slog. Det der står på kortet, sætter så aftenens tema. Det vil sige, at i får inspiration til 50 dages forskellige leg, men lad mig bare afsløre – Nogle af kortene kan sagtens spilles flere gange.

Fifty Nights of Play koster 136,00 med fragt og er set hos Sexshop.dk

Køb Fifty Nights of Play her >>>

Master and SlaveMaster and Slave - Frækt spil

Master and slave, er perfekt til parret der gerne vil udforske bdsm lidt mere. Her er der både pisk, blindfold, gags, paddle og mange andre ting med, så i rigtigt kan få udforsket det frække på en sjov og kontrolleret måde. Spillet tager udgangspunkt i at i er nybegyndere, og rollerne – Dem må i selv fordele.

Master and slave koster 469,00 med fragt og er set hos Sexshop.dk

Køb Master and Slave her >>>

Fifty Nights of Naugthinessfifty-nights-of-naughtiness-sexspil

Det er lidt i samme gameplay som Fifty Days of Plays. Du har 50 kort med nogle emner på. Dernæst slår du med en terning, og den farve terningen viser, det farve kort skal du trække. Farven går fra hvid og op til sort, og jo mere mørk farven bliver – Jo mere pirrende bliver det, og jo mere frækt kan emnet blive. Kortene her er en lille smule mere milde end Fifty Days of Play.

Fifty Nights of Naugthiness koster 158,00 med fragt og er set hos Sinful.dk

Køb Fifty Nights of Naugthiness her >>>

Thruth or dareTruth or dare - sex spil

Dette spil indeholder 69 udfordringer og spørgsmål, specielt designet til at gøre jer bedre sammen som par. Der vil komme udfordringer på både det mentale men også fysiske plan. Lad jer rive med, og få en fræk aften sammen, hvor i kan udfordre hinanden på orgasmelyde, eller finde erogene zoner ved hjælp af jeres munde.

 

Truth or Dare koster 208,00 med fragt og er set hos Sinful.dk

Køb Truth or Dare her >>>

Frække terninger til parfraekke-terninger-til-par

Disse terninger findes i mange forskellige udgaver. Her er der et par terninger, hvor det ene terning viser en stilling, og den anden viser et rum i huset. Så er det bare at rulle terningen, og så ellers se hvilke stilling i skal dyrke i hvilke del af huset. Så hvem starter, og hvem slutter? I kan sætte et ur igang, og så sige maks to minutter i hvert rum, så er i sikre på, at komme hele huset igennem.

Terningerne koster 54,00 med fragt og er set hos Sexshop.dk

Køb de frække terninger her >>>

Erotic 4 Real – Brætspil

erotik-4-real-2Dette er et rigtigt godt sexspil og er 100% dansk produceret, og er den perfekte optakt til en fræk aften. Her er der tale om et rigtigt spil, der spilles fra start til slut, og som kommer gennem flere forskellige kategorier som lyst, moral og følelser.

Man trækker et kort fra en af de tre bunker, og det kan indeholde spørgsmål som “Du har en fantasi om at binde din partner til sengen og kysse, og slikke og udøve total dominans, mens din partner ligger fastbundet… Tror du din partner tænder på denne fantasi?”.

Erotic 4 Real koster 400,00 med fragt og er set hos Belugi.dk

Køb Erotic 4 Real her >>>

Forspillet

Spillet her dansk produceret og dansk udviklet, det vil sige at alle spørgsmål og regler er på dansk. Desuden medfølger der lidt forskelligt sexlegetøj, så man rigtigt kan komme i gang med at få varmet op under kedlerne.

Man trækker skiftevis et kort, og på disse kort står der nogle små opgaver der skal udføres. Der er ikke nogle tabere i dette spil, kun to vindere.

Forspillet koster 749,00 med fragt og kan kun købes her

Køb Forspillet her >>>

Discover Your Lover


Spillet her er på engelsk, det vil sige at spørgsmål og regler er på engelsk. Men derfor er det stadig blandt et af de bedste spil vi har set.

I skiftes til at slå med terningen, og trækker kort fra de to bunker med 240 spørgsmål, og 240 udfordringer. Spillet kan gå lige fra legesyge kærtegn, og op til passioneret lidenskab. Den perfekte start på en fræk aften.

Discover Your Lover koster 348,00 med fragt og er set hos Sinful.dk

Køb Discover your Lover her >>>

Monogamy Erotisk Brætspil – TESTVINDER

Monogamy frækt spil
Spillet her er på engelsk, det vil sige at spørgsmål og regler er på engelsk. Men derfor er det stadig rigtigt godt, til en fræk og sensuel aften. I skiftes til slå med terningerne, og kommer igennem en hel masse udfordringer der både er sjove og frække og forførende.

Vinderen af spillet, får lov til at få en af de 50 medfølgende fantasier opfyldt af den anden. Så sæt hellere hele aftenen af, ikke fordi spillet tager lang tid at spille, men det er tiden efter spillet der tager tid.

Monogamy koster 196,00 med fragt og er set hos Sexshop.dk

Køb Monogamy her >>>

Erotic Heart – Et spil for 2

Erotic Heart - Sex spil

Erotic Heart er et spil for 2, hvor der er 100 forskellige små sedler med små opgaver på. Træk en seddel fra hjertet, og læs højt for hinanden hvad der skal udføres. Spillet er på engelsk, og i skiftes til at trække opgaverne, der kunne være at tage trusserne af den anden, uden at bruge hænderne. Der er til mange timers underholdning, og det kan sagtens spilles af flere omgange.

Erotic Heart Sex spil koster 178,00 med fragt og er set hos Sinful.dk

Køb Erotic Heart her >>>

You and Me – Erotisk spil

Nemt og frækt spil for 2. Spillet består af 90 forskellige kort, et timeglas og en terning. Spillet er på engelsk, men teksten er nem at forstå. Slå med terningen, og skift til at udføre opgaverne på kortene. For den bedste spil oplevelse så bør i forberede jer lidt, og finde massage olie, blindfold og lidt andre godter frem fra gemmerne.

You and Me koster 178,00 med fragt og er set hos Sinful.dk

Køb You and Me her >>>

Dialog spillet

Dialog spillet indeholder 360 spørgsmål, der omhandler emner som parforhold, familie, job, kærlighed, værdier og drømme. Selve spillet er til at lære hinanden bedre at kende, og ikke mindst komme igang med at tale om nogle af de ting der er vigtige hos den enkelte.

Dialog spillet koster 314,00 med fragt og er set hos Sexshop.dk

Køb Dialog spillet her >>>

Bedroom Battle

Bedroom Battle

Bedroom battle er et sjovt spil beregnet til at blive spillet i soveværelset. Der er masser af frække og sjove udfordringer til dig og din partner. Hvad med at – Kysse i tre minutter, mens i tager på hinanden uden på tøjet. Eller, prøv nogle af de frække stillinger der ligges op til. Få en sjov, og fræk aften i soveværelset, og se hvad natten fører med sig.

Bedroom Battle koster 188,00 med fragt og er set hos Sinful.dk

Køb Bedroom Battle her >>>

Ellers tag et kig rundt på de forskellige shops, der er mange gode sexspil for dig og din partner.

Du kan også se her, hvordan du giver en god gang erotisk massage.

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

En kommentar

  1. Mmmm – Må prøve at spille et af de der Fifty Shades spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *