Hjem » Sexshop.dk – Online sexbutik

Sexshop.dk – Online sexbutik

Sexshop.dk er Danmark’s største sexshop med over 8.000 produkter.sexshop.dk - Stor dansk sexbutik

Vi fører alt i

Alt fra de mest populære og kendte produkter til de mere alternative og specialiserede produkter – og naturligvis i høj kvalitet.

Vi fører f.eks mærker som Fun Factory, LELO, SVAKOM, We-Vibe, Fifty Shades of Grey, Fleshlight, Wet, Male Edge og mange mange andre.

Vi bestræber os på at finde nye, spændende produkter, som ikke så kendte I danmark endnu, for at kunne tilbyde vores kunder nye og spændende produkter.

Sexshop. dk er et dansk ejet firma, som er besat af et ungt og dynamisk team, der sætter en ære i sikker handel og diskretion. Vi har lave fragtpriser og køber du for over 400 kr sender vi fragtfrit.

Vi står altid klar til at hjælpe, og vægter god kundeservice meget højt. Vi er en af de eneste større danske Webshops med Emærket, som er med til at give dig som forbruger en tryghed.

Sexshop.dk har eksisteret i mange år, men siden som vi kender den i dag, blev lanceret i efteråret 2012.

Ud over sexshop, så har vi også webshop i tyskland, samt en butik med fokus på gay-markedet også.

Hvis du har nogle spørgsmål, enten til vores service, butik eller produkter, så skal du altid være velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi har alting på lager, og sender naturligvis fra dag til.

Gå til butik
  • Fri fragt ved køb over 400 kr.
  • Risbrigvej 10
  • 6330 Padborg
  • Tlf. 5059 4667
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

3-4 stjerner: Hurtig og fin levering, men ...

Forkerte oplysninger på købt vare. Inde på hjemmesiden står der lange og gode beskrivelser, men informationen omkring omkreds og antal af batterier til brug, er forkert - der der står noget helt andet på æsken, som den købte vare var pakket ind i..

manglende kontakt

Hurtig levering, men havde noget der skulle retur, post nord kunne ikke levere da der ikke var nogen der åbende på adressen..jeg har forsøgt med en del mail, som aldrig er besvaret..jeg har nu modtaget pakken retur efter den har været rundt i systemet i 1½ måned (og 80 kr fattigere)..virklig dårlig service.. kan ikke anbefales

God service, men mangel

Modtog min pakke dagen efter bestilling hvilket jeg vil give stor ros for ! Tingene i pakken var pakket super godt sammen, og pakken var diskret som lovet. Jeg købte en mini vibrator, (stort plus at der følger batteri med). Og et stuepige kostume til 449.- Stuepigekostumet blev der lovet at være en støvkost med, men den lå ikke i pakken hvilket jeg blev utroligt ked af, da støvkosten egentlig er formålet med at være stuepige.. Ellers god service alt andet, bare skide træls at der står på hjemmesiden at den følger med og den så ikke gør alligevel 🙁

Fantastisk udvalg og service!

Sexshop er utrolig service minded og bestiller gerne varer hjem til en, hvis de ikke lige har det man ønsker. Jeg brug siden flittigt 😉

Hurtig levering og super kundeservice

Hurtig levering og super kundeservice Jeg købte en vare hos sexshop, men bestillingen var gået lidt for hurtig, så havde lavet fejl i email adressen. Pga den hurtige afsendelsen kunne emailen ikke ændres på den afsendte pakke, og derfor fik jeg ikke nogen mail om at pakken var ankommet. Dog var kundeservice meget hjælpsomme og gav mig mit track & trace nummer, og fortalte hvordan jeg skulle få fat i min pakke ved at ringe til post nord. (pakken var i pakkeboks). Efter at have modtaget produktet fandt jeg ud af at det ikke lige helt var min stil, og derfor ville jeg gerne have byttet produktet til et andet. Pakken blev sendt retur, men efter ikke at have hørt fra dem i lang tid ringede jeg, og det viste sig at den nye pakke havde ligget i pakke boks, men var blevet sendt retur pga manglende afhentning. Dette hjalp søde kundeservice også med, og idag kunne jeg så hente det endelige produkt, og det er jeg super godt tilfreds med.

Leveringen var hurtig

Leveringen var hurtig, men da jeg sendte varen tilbage for at få svar på nogle spørgsmål var der en del tovtrækkeri med at få svar på et spørgsmål og et af mine spørgsmål blev aldrig besvaret desuden er chefen for "kundeservice" virkelig uhøflig

Fedt

Deeeeeet er vildt var

Lyn levering og gode varer

Lyn levering og gode varer. Super

Rigtig god service og gode priser!

Rigtig god service og gode priser!

super godt sted og handle 😉

super godt sted og handle 😉

Hurtig lev 😀

Hurtig lev 😀

Super betjening

Super betjening. Hurtig til at svare på spørgsmål og til at hjælpe. Levering perfekt.

Hurtig og diskret levering, produktbeskrivelse kan dog ikke helt stoles på.

Meget hurtig levering, og pakken var diskret fordi der stod fra Scandinavia et eller andet, ikke sexshop.dk. Jeg oplevede dog et problem, den vibrator jeg havde købt stod inde på hjemmesiden som at været diskret/lav lyd, og det var den langt fra, jeg kan høre den på den anden side af en lukket dør. Har prøvet at skrive til deres kunne service, men mailen ville af en eller anden årsag ikke sendes.

god hurtig service

det er god og hurtig service

Virkelig lækkert sted og meget nem …

Virkelig lækkert sted og meget nem hjemmeside og levering dagen efter

Fin hurtig service

Fin hurtig service

hurtig levering

hurtig levering

Bestilte sent søndag har stadig ik …

Bestilte sent søndag har stadig ik modtaget min pakke

Helt efter bogen har intet at klage over

Helt efter bogen har intet at klage over

Super service

Bestilte kl. 20.40 om aften, havde pakken næste dag kl. 11.00

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

En kommentar

  1. Stort udvalg og billigt!! We like!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *