Danmarks billigste sexshop 2014

Dildo-priser.dk er jo en prissammenligningsside for sexlegetøj, dildoer, onaniprodukter og meget andet. Derfor ville det i den forbindelse, være ganske nærliggende at vi kårede Danmarks billigste sexshop.

Måden vi har gjort det på, er ved at foretage en række test køb, hos de forskellige shops. Vi har i første omgang, valgt at fokusere på de shops vi har her på siden. For ikke stå med 15 dildoer, fjernbetjente æg, og 10 liter glidecreme af varierende kvalitet, så har vi ikke gennemført faktuelle køb, men kørte købet så langt frem, at de bad om at vi hev Visa kortet op af lommeulden.

Derefter kan vi forhåbentlig kåre

Danmarks billigste sexshop!

Her er de butikker vi har med i vores sammenligning, vi viser her deres trustpilot score, samt om hvorvidt de er Emærket eller ej. Hvis man skal knytte en kommentar på disse oplysninger, må det være at der generelt set er en tendens til, at de butikker der er Emærket, de klarer sig bedst hos brugerne også, og deres trustpilot anmeldelser. Der er to butikker, der slet ikke har en eneste Trustpilot score endnu.

Advarsel!

Det skal lige siges, at hvis ikke du får set dig om, så kan du blive taget gevaldigt i røven, med prisudsving på op til 300%, så brug Dildo-priser.dk næste gang du skal købe sexlegetøj!

 • Aclingeri.dk
 • Alor.dk
 • Bedtime.dk
 • Darkrose.dk
 • Erotik.dk
 • Erotik4fun.dk
 • Gay-shop.dk
 • Lovejoy.dk
 • MissAmour.dk
 • Scorshop.dk
 • Sengetrolden.dk
 • Sexkanin.dk
 • Sexshop.dk
 • Sexytoy.dk
 • Sinful.dk
 • WinkWink.dk

Der er andre butikker derude, men de butikker jeg har taget med her, er et bredt udsnit af eksisterende shops, jeg er indtil videre stødt på omkring ca. 75 sexshops, og der er med garanti flere end det. Derfor har jeg begrænset undersøgelsen til dem jeg har på siden, og jeg skal ikke afvise, at du ville kunne finde et af de nævnte produkter billigere hos en anden shop. Men generelt set, mener jeg at denne undersøgelse er et repræsentativt udsnit af sexshops i Danmark.

Det er ikke alle butikker der har samme udvalg, hvilket også har vanskeliggjort undersøgelsen, men jeg har forsøgt at tage et produkt i forskellige kategorier, igen for at ramme så bredt som muligt.

No name glidecreme

En af de ting, der sælger bedst hos de Danske webshops, det er glidecreme. Hvor det førhen var meget silikone-, eller oliebaseret glidecreme der solgte, så er markedet nu totalt domineret af den vandbaserede. Det skyldes ikke mindst, at de olie og silikonebaserede glidecremer, de ikke kan bruges sammen med det meste sexlegetøj, og heller ikke kondomer. Desuden er den vandbaserede glidecreme, ved at nå en standard på højde med de andre, at der faktisk ikke er nogen grund til at købe andet.

Da der er så mange forskellige mærker, så har vi her valgt at gøre det lidt anderledes end med de andre produkter. Her har vi været inde og kigge på den billigste vandbaserede glidecreme de har, uden at skelne til kvalitet, mærke eller andet. Vi har heller ikke kigget på mængden, men blot omregnet den angivne mængde til en pris pr. 100 ml.

Her er den billigste glidecreme vi har fundet, fra Gay-shop.dk. Her får du 100 ml, for 20,65 kroner, og det er endda inklusiv fragt, da fragten er ganske gratis. Nr. 2 på listen er helt oppe på 25.20 kroner for samme mængde, eller godt 22% mere.

Den dyreste butik derimod er bedtime.dk, hvor du skal punge op med 61.80 kroner for samme mængde glidecreme. Eller en forskel på næsten 300%. Nå ja, og så skal du lige slippe 29,00 kroner i fragt også.

Billigst Gay-shop 20,65 kr.
Dyrest Bedtime 90,80 kr.
Besparelse 70,15 kr.

Toyfluid fra Fun Factory

Nu tog vi en no-name glidecreme, hvor vi ikke gik efter kvalitet, eller noget andet. Denne gang går vi efter Toyfluid fra tyske Fun Factory.

Her bliver billigste bud fra WinkWink, med en samlet pris på 89 kroner inkl. fragt. Det er der ingen af de andre butikker der kan hamle op med. Hvis man kigger på prisen uden fragt, så er det faktisk Sexytoy der er billigst. De ligger med en pris på 79 kroner.

Dyrest er Darkrose, med en pris på hele 189 kroner for samme vare, eller godt og vel 240% mere for samme vare.

Billigst WinkWink 89,00 kr.
Dyrest Darkrose 189,00 kr.
Besparelse 100,00 kr.

LELO Anti-bakteriel spray

Det er altid en god ide at vaske dine dildoer og vibratorer, og i den forbindelse bruger man oftest rent vand og en mild sæbe, men du kan også bruge en anti-bakteriel spray til dette. LELO har lavet en ganske glimrende spray, som er billigst hos WinkWink hvis du tager fragten med, men hvis du tager den reelle pris, så er det faktisk Sexshop.dk der er billigst med en pris på 44,10 kroner.

Dyrest er Lovejoy som i tager hele 129 kroner uden fragt for samme vare, eller 158 kroner med fragt.

Dette svarer til ca. 290% mere i pris for samme vare uden fragt, og hvis du skal have fragten med, så er det kun 268% mere for samme vare.

Billigst WinkWink 59,00 kr.
Dyrest Lovejoy 158,00 kr.
Besparelse 99,00 kr.

Tenga 3D spiral

En af de ting der har haft stor fremdrift i de senere år, det er sexlegetøj til mænd. Især japanske Tenga har haft stor succes med deres onaniprodukter, som i den grad har vundet indpas på markedet. Her har vi fundet prisen på deres populære 3D Spiral, som har vundet flere priser, ikke mindst prisen for bedste design.

Her ligger Sexshop.dk med en pris på 269,00 kroner uden fragt, og 288,00 med fragt. Dernæst kommer Erotik4fun. Dyrest er MissAmour hvor køberen må punge op med 389,95 kroner for samme produkt, eller 408,95 med fragt. Det er en pris på godt 41% mere end hvis du havde købt tilsvarende produkt hos Sexshop.dk.

Billigst Sexshop 288,00 kr.
Dyrest Darkrose 389,95 kr.
Besparelse 120,95 kr.

LELO Lyla 2

Et af de mest populære fjernbetjente vibrator æg i øjeblikket er LYLA 2 fra svenske LELO. Sexshop.dk har ægget til 584,10 kroner, både med og uden fragt, mens MissAmour igen ligger i den tunge ende, med en pris på 898,95, eller en pris på små 53% over, eller en besparelse på 314,85 ved at købe den hos den billigste butik. Det må da være noget der kan mærkes på pengepungen!

Billigst Sexshop 584,10 kr.
Dyrest MissAmour 898,95 kr.
Besparelse 314,85 kr.

We-Vibe 4

Sexlegetøj til par er blevet mere og mere populært, her har vi valgt en af de bedst sælgende stykker legetøj herhjemme, nemlig We-Vibe 4 fra We-Vibe.

Her er der faktisk over 100 kr. i forskel på nr. 1 og nr. 2, da Sexshop har den til 749,00 kroner, mens nr. to på listen har den til 849. I den anden ende af skalaen finder vi Alor.dk, som er helt oppe på 1.149 kroner for samme produkt. Lidt sjovt at bemærke er det, at hvis Lovejoy havde taget en krone mere for denne vibrator, så havde den faktisk være billigere for kunden, idet de sælger den for 999, mens der kommer 29 kroner i fragt på, da beløbet er under 1.000 kr. Hvis den havde været 1 krone dyrere, så havde det faktisk været 28 kroner billigere for kunden. Alor’s pris er 53% dyrere end Sexshop.DK’s, eller en besparelse på 400 kroner for samme produkt.

Billigst Sexshop 749,00 kr.
Dyrest Alor 1.149,00 kr.
Besparelse 400,00 kr.

Fleshlight – Jenna Haze

Fleshlight laver onaniprodukter til de sexhungrende mænd. Disse bliver lavet efter en afstøbning, af en kendt pornoskuespillerinde, som for eksempel Jenna Haze. Der laves typisk tre afstøbninger, en af deres vagina, en af deres anus og en af deres læber/mund. Her har vi valgt priserne på Jenna Haze’s lotus (vagina).

Her er Sexshop.dk billigst, med en pris nede på 423,30 kroner. Det er både med og uden fragt, da deres fragt bliver gratis ved køb over 400 kroner. I den dyre ende ligger Darkrose med en pris på 699 kroner uden fragt, og hele 739 kroner med fragt. Eller en merpris på 75%, eller 315 kroner.

Billigst Sexshop 423,30 kr.
Dyrest Darkrose 739,00 kr.
Besparelse 315,00 kr.

Fifty Shades – Submit to me bondage sæt

Her i disse Fifty Shades of Grey tider, er der meget run på netop bondage og BDSM ting. Dette binde sæt er lavet i samarbejde med forfatteren til Fifty Shades bøgerne – E.L. James, og er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.

Du får i dette sæt, både et par manchetter til at holde din partners arme, samt ben, en paddle, og et blindfold. Hos Sexshop.dk betaler du 376 kroner for disse ting, inklusiv fragt – Mens du hos Darkrose er helt oppe og betale 839,00 kroner for samme sæt – Eller mere end dobbelt så meget.

Billigst Sexshop 376,00 kr.
Dyrest Darkrose 839,00 kr.
Besparelse 463,00 kr.

LELO Smart Wand – Large

En anden ting der er meget oppe i tiden, er Smart Wands, eller Magic Wands som de hedder. Disse wands er kendt for deres ultimative vibrationer, der har drevet mange kvinder til vanvid. Her er der ikke de store udsving, men der er da penge at spare – Sexshop.dk har den til 863,10 inklusiv fragt, mens du må punge op med 1.049,95 hos MissAmour.

Billigst Sexshop 863,10 kr.
Dyrest MissAmour 1.049,95 kr.
Besparelse 186,85 kr.

Icicles nr. 28 – Glas dildo

Glas dildoer er et stort hit. Det er de blevet fordi de både ser flotte ud, føles behagelige, og du har mulighed for at enten opvarme dem, eller nedkøle dem før brug, og dermed lege med kulde og varme forhold. Men det er ikke den samme type glas som i vinduer, og spejle, en glas dildo er lavet af hærdet splintrefri glas, så du er med garanti fri for glasskår og skarpe kanter.

Igen ligger Sexshop billigst, med en pris på 396,69 kroner inklusiv fragt, mens AcLingeri tager 535,00 kroner for samme dildo, altså en besparelse på 138,31 kroner.

Billigst Sexshop 396,69 kr.
Dyrest MissAmour 535,00 kr.
Besparelse 138,31 kr.

Bliver du taget i røven?!

At dømme ud fra vores test, så er der kæmpe forskel på, hvor du køber tingene. Faktisk så slipper du med 3.848,84 kroner hvis du købte alle tingene det billigste sted. Mens hvis du købte hos de dyreste, så skulle du have 6.038,65 kroner op af lommen – For de samme produkter!!

Det er 55% mere – for nøjagtigt de samme varer

Eller 2.153,81 kroner!!!

Så check priserne, før du handler!

Udfra overstående test, og efter at have set på gennemsnittet på deres priser, i forhold til de andre shops, så vil vi ønske Sexshop.dk tillykke med titlen som:

 

ÅRETS BILLIGST SEXSHOP 2014

Bedøm dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.