1

Zado Spredestang med Læder Manchetter

Køb produkt 649,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Nov-2018 0:00:00
Kategorier: , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Seksuel dominans og bondage er noget, der er kommer for at blive. Lige siden den verdensomspændende succes med Fifty Shades of Grey har tusinder af danskere kaster sig ud i kinky sexlege, der bl.a. omfatter Dominans, bondage og spanking. Det kræver naturligvis noget udstyr og hvad kunne være meget frækkere end en lækker spredestang med dertilhørende lædermanchetter?

Zado har i årevis leveret kinky BDSM udstyr til de sexlystne danskere og nu er tiden altså kommet til en fræk spredestang. Så hvis du gerne vil have en lækker mulighed for at gå på opdagelse i din partner nøgne krop eller fiksere hende i en sexet leg, så er chancen der.

Tag kontrollen og mærk ham/hende skælve af forventning mens du låser armene eller benene fast i de lækre manchetter i læder, der er bløde, men som samtidig forhindrer en i at komme fri. Afstanden kan naturligvis justeres efter behov og det er dig der bestemmer farten. Det er noget, der sætter sus i systemet og får blodet til at bruse.

Spredestangen, der er lavet af metal kan justeres og indstilles fra 35 cm og helt op til 60 cm, så der bliver god plads til at gøre hvad du lyster med din underdanige slave. Manchetterne er af samme gode kvalitet og kan naturligvis også justeres i størrelsen, så enhver kan få glæde af dem.

Zado Spredestang med Læder Manchetter kan man fordel benyttes af erfarne BDSM udøvere såvel som af nybegyndere, der gerne vil tage deres første skridt ind i det sorte univers. Spredestangen er nem at anvende og rengøre, så i kan hurtigt finde den frem, hvis der skulle være stemning for lidt spontan leg. Kan desuden nemt gemmes væk fra nysgerrige øjne når legen er forbi. Et rigtigt god produkt, der helt sikkert vil sætte fut i sexlivet.

Zado Spredestang med Læder Manchetter priser

Pris FragtTotalpris
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket649,00 DKK 0,00 DKK649,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeLæder, Metal