1

You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator

Køb produkt 149,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: , , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Når det kommer til dildoer, så er det meget forskellige hvad man ønsker, for alle har deres egne præferencer. Men én ting som de fleste kan blive enige om er, at der ikke er noget der kan slå en dildo, som føles naturtro og som har en betydelig diameter.

Så hvis du leder efter en dildo, der kan fylde dig ud og give en realistisk fornemmelse, så er er Big Jelly fra You2Toys det helt perfekte valg. Den er fyldig og giver virkelig lækker stimulans, men det er ikke den hele. You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator har nemlig også en motor, der giver sender orgasmiske vibrationer op gennem dit underliv og bringer dig til de meste enestående klimaks.

I størrelsen er You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator ganske gennemsnitlig, men har dog en diameter, der ligger lidt over. Den er utrolig blød og behagelig at røre ved, så det giver en ganske særlig fornemmelse, når den indføres. Det er er en af de dildoer der føles uhyre naturtro og derfor er det et særligt godt stykke legetøj, for intet jo bedre end den rigtige vare.
You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator har et realistisk hove dog en overfalde, der er dækket af årer, hvilket giver en fornemmelse som man ikke finder magen til andre steder.

Dildoen er lavet af højkvalitets PVC, der giver den bløde fornemmelse, der dog aldrig føles for blød igen. Det er en hårfin balance som You2Toys rammer til perfektion.

You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator har trinløse vibrationer hvilket giver en forøget nydelse og hvis man vil have prikken over i’et, så kan man med fordel benytte en vandbaseret glidecreme sammen med sin Big Jelly.

Alt i alt er You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator en virkelig god dildo til den kræsne kvinde, der vil have en naturtro fornemmelse og lækre vibrationer.

You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator priser

Pris FragtTotalpris
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket149,00 DKK 19,00 DKK168,00 DKK
Spar 10 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket149,00 DKK 29,00 DKK178,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialePVC
VandtætNej
Længde23 cm
Diameter i cm4,5 cm
Batteritype2 x AA