womanizer-plus-size

Womanizer + Size Klitoris Stimulator

Køb produkt 1.299,00 DKK »

Priserne opdateret 23-Nov-2017 12:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

Womanizer + Size Klitoris Stimulator priser

Pris Fragt Totalpris
Sexshop.dk Sexshop.dk er e-mærket 1.299,- 0,- 1.299,- Mere info
WinkWink.dk WinkWink.dk er e-mærket 1.299,- 0,- 1.299,- Mere info

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Womanizer + Size Klitoris Stimulator priser

Pris Fragt Totalpris
Sexshop.dk Sexshop.dk er e-mærket 1.299,- 0,- 1.299,- Mere info
WinkWink.dk WinkWink.dk er e-mærket 1.299,- 0,- 1.299,- Mere info

Denne Womanizer +Size er i samme serie som de andre Womanizer. Womanizer Pro40 og Womanizer Pro W500. Hvis ikke du kender Womanizer serien, så er det på tide. Den fantastiske serie, er en helt nyskabelse indenfor sexlegetøj til kvinder, og den er kendt for at give nogle helt utrolige orgasmer. Også til kvinder der normalt har svært ved at få en klitoris orgasme.

Womanizer +Size er en lidt større udgave end Pro40, og har et helt igennem ergonomisk design, der gør det nemmere for dig at håndtere den. Det lave slanke skaft, sikrer dig et perfekt greb – Lige gyldigt hvilke stilling du bruger din Womanizer +Size i.

Nyskabelsen ved Womanizer er, at hvor andre vibratorer de bruger vibrationer for at få dig til at komme. Så bruger Womanizer luft. Den skiftevis suger og puster på din klitoris. Så selv om der ikke er nogen fysisk kontakt mellem dig, og Womanizeren, så formår den alligevel gang på gang, at få dig til at komme.

Det er en helt ny fornemmelse, og ikke noget du har prøvet før. Du har 8 forskellige stimulerings mønstrer, der er med til at sikre dig en helt unik oplevelse hver gang du bruger denne Womanizer +Size.

En lille sjov detalje ved Womanizer er, at her er det ikke nødvendigvis det mest intensive program, der yder den bedste stimulering.

Selve skaftet på Womanizer +Size har fået en lille opgradering, og er blevet længere, men er stadig ekstremt feminint i sit udtryk. Du styrer nemt slagets gang, på de to knapper der sidder på skaftet.

Som navnet +Size antyder, så er den blevet noget større end sin forgænger. Den er blevet hele 21 cm i længden, men selv om der er kommet en del ekstra længde på, så vejer den kun 180 gram.

Når du bruger din Womanizer +Size, så er der nu kommet lidt mere lys i denne stimulator, som gør at du nemmere kan følge med, og ikke mindst finde knapperne.

Du skal være mere end velkommen til, at tage din nye Womanizer med ud i badet, for den virker også under vandet. Nu bruger den bare ikke luft til at stimulere med, men vand.

Der medfølger en fiks opbevaringspose med, og en USB oplader, så du altid kan lade din Womanizer op, så den er klar til næste gang.

Yderligere information

Længde 21 cm
Farver Guld, Hvid, Sort
Materiale ABS, Silikone
Klitoris stimulering Ja
Vibrationsmønstre 8
Vandtæt 100%
Vægt 180 gram
Batteritype Genopladelig, USB kabel medfølger
Ftalat fri 100%