Womanizer Pro40

Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator

Køb produkt 744,00 DKK »

Priserne opdateret 17-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Womanizer Pro40 er det sidste helt nye skud på stammen fra Womanizer. Har du gået og kigget på storesøsteren Womanizer W500, og syntes den var for dyr, så er alternativet til dig her. Med en pris på cirka halvdelen, så kan de fleste nu være med.

Men hvad er Womanizer Pro40? Det er jo faktisk forkert at kalde den en vibrator, for den vibrerer ikke – Ikke “normale vibrationer”. Den stimulerer istedet klitoris, ved trykbølger og luft.

Når du holder åbningsstykket på Womanizer på din finger, så vil det nærmest føles som en lille form for støvsuger (ved ikke hvordan jeg ellers skal beskrive det, da følelsen er helt unik og ny), der nærmest suger sig fast på din finger. Når den gør det rundt om din klitoris, så vil det nærmest føles som om, at du bliver stimuleret blidt, dog uden at din klitoris bliver rørt direkte. Som sagt, ved ikke hvordan jeg skal beskrive det, da følelsen ikke er noget jeg har prøvet før.

Womanizer Pro40 giver orgasme på under 5 minutter

Men Womanizer Pro40 holder hele vejen, og de fleste kvinder opnår i følge producenten selv, orgasme indenfor de første fem minutter.

Selve hovedet på Womanizeren er lavet af en yderst blød silikone. Det er dette hoved, der sættes ned over klitoris, og dermed næsten danner et vakuum rundt om den. Der følger i øvrigt to forskellige størrelse hoved med, så du kan skifte alt efter om du har et stort klitoris hoved eller ej.

Selve skaftet er udformet så du har et godt greb, og du skifter nemt mellem de otte forskellige vibrationsmønstre på knappen øverst.

Du kan få Womanizer Pro40 i to forskellige farver, nemlig i hvid og magenta.

Pro40 er selvfølgelig støjsvag, og har et ergonomisk design, og er vandtæt, så du kan have den med i badet, eller hvor du nu foretrækker at bruge den.

Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator priser

Pris FragtTotalpris
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket744,00 DKK 0,00 DKK744,00 DKK
Spar 5 dkk
Mere info
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket744,00 DKK 0,00 DKK744,00 DKK
Spar 5 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket749,00 DKK 0,00 DKK749,00 DKK Mere info

Yderligere information

FarverHvid, Magenta
MaterialeMedicinsk silikone, Plast
VandtætJa
StøjsvagJa
Vibrationsmønstre8
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger
Ftalat fri100%