Webcam sex

Webcam sex

Er du med på en kigger eller parat til at give den gas foran kameraet? Denne gang skal vi se nærmere på webcam sex: Trenden for liderlige lurere og dig, der elsker at vise dig frem.

HVAD ER WEBCAM SEX?

Webcam sex går ud på at vise sig frem på frække måder foran et webcam, så en sexpartner eller måske vildt fremmede kan se på. Det kan være spontant, med en man har chattet op, eller måske løbende med en eller flere partnere.

Kernen i fænomenet webcam sex er de to menneskelige adfærdstyper kaldet ekshibitionisme (at kunne lide at vise sig frem) og voyeurisme (at kunne lide tilskuerrollen). Et stort antal mennesker nyder på forskellig vis at fremvise sig for andre på en sexet måde. Der kan være tale om små, uskyldige strip-lege, der næsten kun er for sjov, og hvor ekshibitionisten beholder det meste af sit tøj på. Eller det kan være mennesker, der udfører timelange, saftige, højtstønnende onanishows med enorme dildoer indsmurt i olie, komplet liderlige af at vise sig frem for tusindvis af tilskuere, vel vidende at disse kun kan se, men aldrig røre.

I de fleste tilfælde er der en tydeligt aktiv person, der viser sig frem, og en eller flere passive der ser på, og disse roller byttes ikke rundt. Men nogle brugere har seancer, hvor de skiftes til at være henholdsvis ekshibitionist og voyeur, og andre både kigger på hinanden og viser sig frem på samme tid.

SÅDAN FOREGÅR WEBCAM SEX

På nogle sites, for eksempel Scor.dk, er der videokanaler, hvor man kan vise sig frem for alle. Her er der ofte et stort udvalg af onanerende hankøn. Den samme kønslige overvægt præger også en anden type sites kaldet “sexrouletterne”, hvor man ganske simpelt viser sig selv frem i levende billeder, mens man klikker sig gennem andre, der gør det samme – en ad gangen, indtil der er et gensidigt match. Det fikse ved sexrouletterne er, at de er totalt anonyme, så man kan gøre hvad som helst uden bekymring. Mange af siderne er dog reelt enten tomme eller fyldt med virkeligt sære gæster.

WEBCAM SEX ER EN PRIVAT LEG

Den mest private metode er at lave en session med en udvalgt partner. Typisk via Skype eller en lignende service. De mest almindelige net-sexlege er selvfølgelig noget med at tage på sig selv, klæde sig af på den frække måde og måske endda onanere. Men man kan også pudse sølvtøj i stuepigeuniform eller rulle sig sensuelt i dugvådt græs i haven, tage elegant karbad eller barbere sig.

HVEM BESTEMMER FORLØBET?

Mange har en leg, hvor voyeuren kommer med inputs eller måske ligefrem ordrer til ekshibitionisten. For eksempel om hvilke stillinger de skal indtage, hvordan de skal tage tøjet af, eller hvilket sexlegetøj der skal anvendes. Denne rollefordeling er især central i nogle SM-lege, hvor den dominerende giver ordrer, som er smertefulde eller ydmygende at udføre. Det kan være at slå sig selv, at sætte klemmer på kroppen eller at tisse. Ja, faktisk hvad som helst de to parter kan tænde på i hver sin ende af forbindelsen.

SÅDAN GIVER DU DIG I KAST MED WEBCAM SEX

  • Forbered din optræden. Er det f.eks. tanken om at strippe, der tænder, så hav musikken klar og det rette tøj på. Og øv dig. Vil du onanere, så hav puder (til at løfte dig op), sexlegetøj og glidecremen klar.
  • Lav f.eks. en lille drejebog, og husk at teste både lys og lyd af først, f.eks. ved at optage en stump på computeren og se den igennem bagefter. Hvad kan forbedres?
  • Du sikrer nemmest din anonymitet ved at oprette en Skype-konto eller lignende i et falsk navn.
  • Et webcam på en lille fod er godt, fordi det er nemt at flytte. Man kan desuden købe en USB-forlængerledning i alle computerbutikker, og det gør det en del nemmere at tage kameraet med i seng eller ned på gulvet og flytte rundt på undervejs.
  •  Glem alt om at se med på skærmen, når først det kører. Overvej i stedet løbende, om du er godt placeret i forhold til kamera og lys. Og bed evt. partneren i den anden ende om at sige til, hvis udsynet er dårligt. Kig kun ind i kameraet, hvis du kan lide det og tænder på det. Effekten med direkte øjenkontakt kan være ret vild i den anden ende.
  • For at gøre billederne skarpe skal der meget mere lys til, end der typisk er i en stue eller et soveværelse. At vende alle spotlights og kontorlamper mod din scene er mindstemålet. At få fat i to-tre seriøse lyskilder er klart bedre. Peg dem eventuelt op i loftet eller ind i væggen, hvis de er meget kraftige, så undgår du overbelysning og kraftige skygger.
  • Der er en lille risiko for, at partneren i den anden ende optager seancen, uden at du ved det. Den er ikke stor, men den er der. Vil du være helt tryg, så husk en maske eller måske et par store 70’er-briller og en paryk, hvis du er funky. Tatoveringer kan dækkes. Eller stil kameraet, så det helt sikkert ikke optager dit ansigt. Og ikke mindst: fjern let genkendelige ting fra billedet såsom familiefotos og særlige møbler.

Kig her – Hvis du vil være webcam model.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.