we-vibe-sync-parvibrator

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

Køb produkt 714,00 DKK »

Priserne opdateret 17-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Det sidste nye skud på stammen fra We-Vibe hedder We-Vibe sync. Denne smarte lille parvibrator kan ligesom dets foregænger styres via en app, eller via den medfølgende fjernbetjening.

Så denne We-Vibe Sync kan altså også benyttes som en parvibrator, hvor den ene part er ude at rejse, men stadig kan styre løjerne i sengen hos den anden.

We-Vibe blev kendt på, at lave den første vibrator, som kunne sidde selv under samleje, og give nydelse på både kvinden og manden. Vibrator delen der er oppe i kvinden, giver stimulerende vibrationer til kvindens g-punkt mens hun dyrker sex, men ud over det, så kan manden også få glæde af disse vibrationer.

Ud over det, så er den del der sidder udenpå kvinden designet til, at stimulere klitoris under brug. Alt sammen helt uden at det er nødvendigt at holde vibratoren med hænderne.

Der sidder to motorer i We-Vibe Sync, en i hver ende, og de er udstyret med hele syv forskellige vibrationsmønstre, og tre forskellige hastigheder. Du kan nemt styre hastigheden via den medfølgende fjernbetjening eller via app’en. Fjernbetjeningen rækker helt op til tre meter.

Appen der bruges til at styre We-Vibe Sync med, er lavet til både iOs samt Android, så der skulle være rig mulighed for at kunne bruge den, lige meget hvilke smartphone du er udstyret med.

Når først du er forbundet til We-Vibe’en via appen, så kan du styre vibrationerne ved at swipe, røre, eller tegne på skærmen. Du kan også vælge at høre dit favorit musik nummer, og så få den til at vibrere i takt med musikken. Valget er helt op til dig.

Selve vibratoren kan justeres lige efter din krop. Det er et af de punkter, der blevet meget forbedret siden den første version kom på gaden. Så We-Vibe Sync skulle gerne sidde på plads, selv om det går lidt vildt for sig i sengen.

Den er selvføgelig både genopladelig, og 100% vandtæt, så du kan tage den med i badet, ud og spise, eller hvor end du nu lyster lidt sjov.

We-Vibe Sync Par Vibrator priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket1.274,25 DKK 0,00 DKK1.274,25 DKK Mere info
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket714,00 DKK 0,00 DKK714,00 DKK
Spar 561 dkk
Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket779,00 DKK 0,00 DKK779,00 DKK
Spar 496 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket999,00 DKK 0,00 DKK999,00 DKK
Spar 276 dkk
Mere info

Yderligere information

Længde8 cm
Højde4,5 cm
Bredde3 cm
BatteritypeGenopladelig, Oplader medfølger
FarverLilla, Turkis
MaterialeMedicinsk silikone
FjernbetjeningJa, Styres via App til smartphone
Vandtæt100%
Vibrationshastigheder3
Vibrationsmønstre7
Ftalat fri100%