1

We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt

Køb produkt 594,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Flere og flere par køber sexlegetøj til fælles brug, og der er få sæt af legetøj, som kan give så meget nydelse som We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt. Vibratorer er blevet særdeles populære indenfor de seneste år, og især fjernstyrede vibratorer er efterspurgte af mange. De fleste kender efterhånden de populære, fjernstyrede vibrator æg, som sættes op i kvinden, hvorefter partneren kan styre vibrationerne.

We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt er revolutionerende, når det gælder sexlegetøj til eventyrlystne par. Disse par vibratorer er især banebrydende ved at de kan bruges til at øge den fælles nydelse under sex, hvis man bruger dem sammen.

Vibratorsættet består af to dele. Den ene vibrator er beregnet til den kvindelige part og giver en fræk og pirrende stimulans af klitoris og G-punktet. Imens kan den mandlige part tage del i nydelsen fra vibrationerne, som han også kan mærke under sex. Du kan tilføje et ekstra element af nydelse, hvis du også bruger den vibrerende penisring, som hører til sættet. Ringen vibrerer også, og den hjælper samtidig med at opnå ekstra hårde erektioner.

Især kvinder, som har svært ved at få orgasmer, kan have stor glæde af vibratoren. Mange kvinder har svært ved at opnå orgasmer ved penetration alene, og her kan det være en stor hjælp også at opleve en intens stimulans af klitoris. We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt er ligeledes en god investering, hvis dig eller din partner har svært ved at opnå kraftige orgasmer under sex – og her kan par vibratoren også være en enorm hjælp.

We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt er nemt at bruge. Begge vibratorer styres nemt med en app til smartphones, så det er altid nemt og oplagt at lege med vibratorerne, hvis man får lyst.

We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt priser

Pris FragtTotalpris
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket594,00 DKK 0,00 DKK594,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeSilikone
Ftalat fri100%
VandtætJa
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger