Spar:
195 DKK
bloom-by-we-vibe

We-Vibe – Bloom bækkenbundskugler m. app

Køb produkt 767,20 DKK »

Priserne opdateret 22-Sep-2017 0:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

We-Vibe - Bloom priser

Pris Fragt Totalpris
WinkWink.dk WinkWink.dk er e-mærket 799,- 0,- 767,-
Spar 195 dkk
Mere info
Sexshop.dk Sexshop.dk er e-mærket 849,- 0,- 849,-
Spar 113 dkk
Mere info
Kvinde-Univers.dk 962,- 0,- 962,- Mere info

We-Vibe Bloom er det sidste nye skud på stammen af bækkenbundskugler fra We-Vibe. Her får du en grundig vejledning, og du kan forene det sjove med det gode. Du kan nemlig med disse bækkenbundskugler få strammet underlivet op, eller du kan vælge at bruge dem som et frækt tilbehør til turen i byen.

At træne din bækkenbund er ikke blot noget som gravide, eller kvinder der har født bør gøre. En trænet bækkenbund kan være med til at forbedre dit sexliv, og give dig kraftigere orgasmer, og hvem vil ikke gerne have det? Desuden medvirker det at din bækkenbund bliver slap, og de gener som det kan medføre.

Denne bækkenbundstræner fra We-Vibe er altså godt for både dit helbred, og dit sexliv.

Det smarte ved Bloom er, at den leveres med forskellige vægte, som er lige til at skifte ud. Når man træner sin bækkenbund så starter man med en ikke så tung vægt, og går gradvist over i noget tungere. Bloom kommer med tre forskellige vægte, som er lige til at skifte. Her skal du altså ikke ud og købe tre forskellige bækkenbundskugler.

 

Desuden medfølger der en gratis app med til We-Vibe Bloom. Den vil guide dig, og motivere dig til at få trænet. Den holder fuld historik over din fremgang, så du kan følge med i hvordan det går.

Ud over træningsprogrammet der følger med app’en, så kan du også styre dets vibrationer hvis du skal bruge dem til andet end træning.

Der er syv forud programmede vibrationsmønstre, men du kan også nemt lave dine egne via appen. En af fordelene ved at kombinere vibrationer og bækkenbundstræningen er, at du automatisk trækker dig lidt sammen når først Bloom begynder at vibrere. Hvem siger det skal være kedeligt at træne?

Halen på Bloom er lavet af en tynd silikone, som gør det nemt lige at hive kuglerne ud, når du har fået trænet. Efter endt brug, så bør du rengøre dine bækkenbundskugler med lidt varmt vand og en mild sæbe.

Derefter sætter du den bare i opladeren, så er de klar til brug næste gang du skal træne.

Yderligere information

Materiale ABS, Medicinsk silikone
Længde 18 cm
Diameter i cm 3,3 cm
Batteritype Genopladelig, USB kabel medfølger
Fjernbetjening Styres via App til smartphone