we-vibe_4-2

We-Vibe 4 – Parvibrator

Køb produkt 669,00 DKK »

Priserne opdateret 21-Jul-2017 12:00:00

Product Description

We-Vibe 4 Parvibrator priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 629,- 0,- 629,- Mere info

We-Vibe 4 er en ny forbedret udgave af den populære parvibrator – We-Vibe III, og We-Vibe II. Af nye og forbedrede ting ved denne We-Vibe frem for dets forgængere, kan nævnes – en bedre tilpasning af kropsformen, der gør at vibratoren sidder bedre. Men også selve fjernbetjeningen er blevet bedre, og der er nu knapper for både at styre intensiteten, samt hvilke mønster den skal køre i. Et af de programmer man kan sætte den til er Echo Vibe, som giver skiftevis stimulering af klitoris og g-punktet.

Vibratoren er selvfølgelig 100% vandtæt hvilket betyder ,at i snild kan tage den en tur med i badet, eller under bruseren.

We-Vibe’s vibrationer styres af to kraftige motorer, og sammen med den stærkere midtersektion, så giver det en bedre nydelse. Selv om motorerne er meget kraftfulde, så er de alligevel yderst støjsvage, og du kan snildt bruge We-Vibe 4 under trusserne.

At We-Vibe er lavet i en ny forbedret silikone, kan mærkes på overfladen af den. Overfladen er utrolig blød, og føles varm og blød imod huden.

Når We-Vibe 4 er fuldt opladt, så er der til 3 timers sjov.

Hvis det er første gang i stifter bekendtskab med We-Vibe, så kan det godt tage et par gange, før man begynder, at få det fulde udbytte af denne frække vibrator.

Den sidste nye We-vibe er App styret – Der har du ikke så ikke en fjernbetjening, men du connecter til din We-Vibe via en app på din telefon, og styrer den derfra.

Yderligere information

Vibrationsmønstre 6
Vibrationshastigheder 10 cm
Materiale Medicinsk silikone
Farver Lilla, Pink
Batteritype Genopladelig, Oplader medfølger
G-punkts stimulering Ja
Klitoris stimulering Ja
Fjernbetjening Ja
Ftalat fri 100%
Glidecreme Der anbefales en vandbaseret glidecreme til dette produkt.
Mærke We-vibe
Vægt 45 gram
Video http://www.youtube.com/embed/ciTYXQMidFw
Testvinder Bedste par produkt - Aftonbladet

Du kunne også være interesseret i…