vive-shiatsu-magic-wand

VIVE – Shiatsu 2-i-1 Massage Wand og vibrator

Køb produkt 244,65 DKK »

Priserne opdateret 20-Oct-2018 0:00:00
Kategorier: , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Shiatsu 2-i-1 Massage Wand er et flot og stilfuldt stykke sexlegetøj fra VIVE, som er designet med brugeren i centrum. Her bliver der ikke gået på kompromis nogle steder, hverken på funktionalitet, design eller kvalitet.

Dette er et stykke sexlegetøj du næsten må eje. Ikke alene er det en kraftig magic wand, med et hoved med hele 28 knopper på, der er med til at stimulere klitoris, men også hele området omkring. Netop det brede hoved, og de kraftige vibrationer gør, at du kan bruge den stort set alle steder på kroppen.

Ud over det, så får du også en ganske almindelig dildo vibrator, som kan bruges som en dildo. Der er 10 forskellige vibrationshastigheder at vælge i mellem. Hele wanden måler 28 cm fra ende til ende, og den vejer kun 185 gram, så du kan holde fast på denne frække wand, ligeså længe du lyster.

Selve wanden er lavet i en lækker, og blød silikone, som kan holde til lidt af hvert. Her får du altså ikke bare en magic wand, men også en dildo i samme stykke legetøj. Det er ikke mange stykker sexlegetøj der kan prale med det.

Man behøver ikke nogen design uddannelse for at se, at denne wand er noget ud over det sædvanlige. Den er skabt med brugeren for øje. Det kraftige vibratorhoved, er som skabt til at give nydelse, gang på gang.

Shiatsu fra Vive er selfølgelig også genopladelig, så det er bare at sætte kablet i, og så er du klar til leg efter to timers opladning.

Du kan få denne frække wand i to forskellige farver, der begge er prydet med guld, så der er virkeligt noget at se på her.

Vive Shiatsu Dual Massage Wand priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket622,30 DKK 0,00 DKK622,30 DKK
Spar 77 dkk
Mere info
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket244,65 DKK 39,00 DKK283,65 DKK
Spar 416 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket699,00 DKK 0,00 DKK699,00 DKK Mere info

Yderligere information

Længde28 cm
Diameter i cm3,3 cm
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger
FarverLilla, Sort
MaterialeABS, Silikone
Vægt185 gram
Ftalat fri100%
Vibrationshastigheder10