vibease

Vibease app-styret vibrator

Køb produkt 1.099,00 DKK »

Priserne opdateret 19-Jul-2018 0:00:00
Kategori:

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Vibease trådløs app-styret vibrator priser

Pris FragtTotalpris

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Vibease trådløs app-styret vibrator priser

Pris FragtTotalpris

Vibease er en helt ny form for vibrator. Det er ikke et æg, men alligevel udformet så den kan ligge i trusserne, uden brug af hænderne. Du kan styre vibrationerne via den medfølgende app. Det vil sige, at du kan sidde i København, mens din partner styrer vibrationerne fra Odense.

En anden sjov lille feature ved Vibease er, at den kan læse erotiske noveller for dig. Sæt vibratoren til rette, og find en passende historie på din app. Den styrer vibrationerne mens den læser op. Så når intensiteten stiger i historien, så afspejler det også vibrationerne længere ned.

Du kan også sætte et stykke musik på, og lade rytmen i musikken bestemme vibrationerne. Men du kan også overgive styringen af din vibrator til din partner, om partneren så sidder lige ved siden af dig på restauranten, eller partneren sidder derhjemme, eller er på forretningsrejse i Tyskland, så kan du lade partneren overtage styringen af de vibrationer du får glæde af.

Vibease fås i to forskellige farver, nemlig lilla og pink. Den fås desuden både med app til Iphone og Android, så der skulle også være en version til dig. Selve ægget er lavet i en kvalitets silikone, som er nem at rengøre og som holder farverne godt. Vibratoren er 100% vandtæt, så du kan snildt tage den med i bruseren, eller badet, eller hvor du eller i nu har lyst til at lege.

Vibratoren er desuden genopladelig og der medfølger en oplader.

Yderligere information

MaterialeABS, Silikone
Videohttp://www.youtube.com/embed/rtQ0rSj4DSs
Længde7.8 cm
Diameter i cm3.2 cm
FarverLilla, Pink
Vibrationsmønstre11+
BatteritypeGenopladelig, Oplader medfølger
Vandtæt100%
Ftalat fri100%
G-punkts stimuleringJa