Hjem » Blog » Verdens bedste dildo/vibrator

Verdens bedste dildo/vibrator

Mange har forsøgt at kåre VERDENS BEDSTE DILDO! Men der er aldrig kommet noget entydigt svar på det. Det er nu heller ikke noget jeg tror kommer til at ske da det jo helt afhænger af hvilke kvinde vi spørger.

amazon
Bedst sælgende dildo fra Amazon.com

Vi vil forsøge her på siden, at kåre den dildo som vi mener er den bedste. Men hvad er så den bedste?! Der er klart forskel på, om du er ligeglad med pris, eller om prisen spiller en vigtig rolle.

Amazon, som er et af verdens største handelshuse af sexlegetøj, har en liste over de dildoer de sælger flest af. Ikke overraskende, er listen fyldt med billige asiatiske varer, som sikkert er af tvivlsom kvalitet, eller fyldt med diverse forbudte tilsætningsstoffer. Så den liste er ikke meget værd, den siger også bare noget om, hvilke der er solgt flest af, og ikke nødvendigvis er den bedste.

Hvis vi alligevel skal lære lidt af salget på Amazon, må det være at den naturligt udseende dildo stadig er utrolig populær, hvilket jo er godt nyt for alle os mænd.

amazon1
Bedst sælgende vibrator hos Amazon.com

Mere spektakulært bliver det, når vi bevæger os over i kategorien med vibratorer. Det er ikke noget jeg har set i de danske net butikker i hvert fald, og det ligner også et levn fra de gode gamle 70’ere, hvor den billige jelly dildo solgte rigtigt godt, og hvor det var “state of the art”, og opgraderingen fra en dildo af sten, eller træ. Det er i hvert fald så gammel jeg tror denne sag er.  Nu er jeg ikke kvinde, så jeg kunne tage fejl, men jeg tror at den dildo, som de danske kvinder syntes er verdens bedste – Det er en blanding mellem pris, funktion, og ikke mindst udseende.

Hos libida.com, som også er en stor amerikansk sexshop, har også været ude og undersøge hvilke dildo der solgte bedst, og der er det igen en realistisk udseende dildo, som basix slim, som vi også har på siden her. En anden der også er på listen der, er LELO Ella, som er en g-punkts dildo.

Hvordan finder vi så verdens bedste dildo, måske ikke lige hele verden, men i hvert fald den verden som vi bevæger os i. Det vil sige indenfor Danmarks grænser.

Vi har spurgt et par af de store webshops hvad de vil pege på som den bedste danske dildo, anno 2015.

1
fairy-black-exceed-magic wand

Fairy Black Exceed magic wand er den mest populære wand anno 2015. Dets vibrationer er helt uden sammenligning, og det nubrede hoved gør blot oplevelsen endnu bedre.

Du finder wanden her:

Fairy Black Exceed Magic Wand
2
fun-factory-stubby-2
Fun Factory Stubby er bare et stykke sexlegetøj der fortjener en mention her. Dets buede spids gør den ideel til g-punkts lege, og den store krans for enden af den, er ideel til stimulering af klitoris og selve skedeindgangen.

Du kan finde Stubby her:

Fun Factory Stubby
3
lelo-gigi-2

Når vi snakker kvalitets sexlegetøj, så kommer vi ikke udenom svenske LELO. De har med Gigi præsteret noget nær det perfekte. En flot udformet vibrator, der ikke bare er pæn at se på, men også effektiv.

Du kan finde Gigi her:

LELO Gigi – G-punktsvibrator

Hvilke dildo eller vibrator syntes du er den bedste? Giv gerne en kommentar nedenfor…

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *