Hjem » Blog » Velkommen til Dildo-priser.dk
Dildo-priser.dk logo

Velkommen til Dildo-priser.dk

Siden hvor jeg vil forsøge at samle priserne, på en række kvalitets produkter indenfor den erotiske genre.

Grunden til, at jeg fokusere på de kendte mærkevarer til at starte med, er at dette markede er noget uoverskueligt hvad angår produkter. Der er rigtigt mange produkter der ligner hinanden, men med forskellige producenter og specifikationer. Derfor kan to vibratorer der på udseendet minder ekstremt meget om hinanden, godt være vidt forskellige. Der kan være forskel på vibrationer, materiale og mange andre ting.

At finde priser på disse produkter er ret tidskrævende, og jeg håber derfor på en forståelse for, at ting tager tid, og der skal nok komme flere produkter på siden med tiden. I kan selv hjælpe til, ved fx. at sende mig et brev, med netop de eller det produkt du godt kunne tænke dig at se på listen næste gang.

Til at starte med, har jeg blandt andet fundet en række produkter til netop dig.

Du kan blandt andet finde prisen på det prisvindende vibrator æg Lyla 2 fra LELO. Ægget fik seks stjerner ud af seks mulige i Ekstra Bladet.

Lyla_deep_rose_pers
Det er også lykkedes os at finde priserne på et af de mest populære stykker legetøj til par – We-vibe III.

wv3_violet

 

Siden sammenligner priser, fra nogle af de største butikker med voksenlegetøj på det danske marked. Du kan se en liste over hvilke sexshops der er med i sammenligningen øverst i menuen.

Det er mit mål her i starten, at give dig et par nye produkter hver uge, hvis der er et produkt du gerne så på listen, så kontakt mig endelig.

Med disse ord vil jeg overlade resten til dig, eller jer – Med håbet om at i må finde mange inspirerende ting til de lange vinteraftener der snart er på vej.

Mange frække hilsener – Dildo-priser.dk

[sc_products_week]

Se også

Sådan sender du ham frække beskeder!

Miss Fantasy er en anonym sexblogger, som tilhører universet Missgrey.dk. Missgrey snakker om alt indenfor sex, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *