Hjem » Blog » Urinsex – Tænder du på de gyldne stråler?

Urinsex – Tænder du på de gyldne stråler?

Golden showers, champagnesex, tisselege – det er nogle af de mere eller mindre poetiske navne for urinsex. Mens nogle vrænger på næsen, tisses der på livet løs i de små hjem. Mød to kvinder, der ikke ville undvære urinsex som en del af deres sexliv.

URINSEX GIVER EN FØLELSE AF MAGT

Anja er 40 år og bor sammen med sin kæreste. Det var ham, der introducerede hende for urinsex:

– Det skete jo langsomt. Det startede med, at han spurgte, om jeg ikke ville prøve at tisse på ham, når vi f.eks. havde været til fester, og når vi havde dyrket sex. Jeg tænkte, at det kunne jeg da godt, det var ikke noget problem.
Anja beskriver sig selv som “uskyldig” – ind til hun mødte sin nuværende kæreste.

– Jeg var sådan en forstadspige, så det er ham, der har “lært mig op”. Og det har været sjovt. Når det gælder urinsex, var det, fordi han var vild med det, så det prøvede vi. Det var altså ikke, fordi jeg selv havde haft trangen til det – det skete bare. Det er jo lidt bizart og ulækkert i manges øjne, men mine grænser er langsomt blevet rykket, og nu er det bare – nå ja, hvad Søren, hvis han gerne vil have det, så kan jeg da sagtens gøre det. Nu nyder Anja at dyrke urinsex med kæresten.

Hun er den aktive part, altså den, der giver urinsex:
– Det giver mig en følelse af magt, når jeg gør det. Det er mig, der bestemmer. Jeg føler mig på en måde “hævet” over ham – at det er mig, der har kontrollen. Og det, synes jeg, er rigtig rart. Jeg gider ikke modtage – det, ville jeg synes, var ydmygende. Jeg er den, der er stærk og dominerende. For mig handler det altså om magt og dominans. Jeg ved, at andre, der dyrker urinsex, har det på andre måder – nogle synes f.eks., at det er dejligt, varmt og “trygt” på en måde. Der er også mange, der tænder på våde pigetrusser, måske fordi det er lidt “uskyldigt”.

UNDGÅ TUN OG ASPARGES

At Anja dyrker urinsex sammen med kæresten er ikke noget, hun taler med alle om.

– Vi er i et miljø, hvor folk ved det, og de er ikke chokerede. Men mine “normale” veninder og mine arbejdskolleger, dem fortæller jeg det ikke til. Det kan de slet ikke finde ud af. O.K., den ene ved lidt om, hvad vi laver, men ikke at vi også tisser på hinanden. Selv synes Anja ikke, der er noget ulækkert i at dyrke urinsex – med ganske få undtagelser:

– Morgenurin er ikke særlig lækkert. Jeg vil også gerne advare mod at dyrke urinsex, hvis man har spist en dåse tun – det lugter rigtig slemt, griner Anja.

– Undgå også asparges, der går lige i urinen og lugter grimt. Man skal bare drikke masser af vand, så er urinen ligesom vand, der kommer igennem igen. Det lugter ikke en gang…

Hvis du vil vide mere om hvad du skal spise for at du smager bedre dernede – Så kig her

“DET LYDER GODT NOK SPÆNDENDE”

Susanne er 31 år og for tiden single. Hun har dyrket urinsex i flere år og er vild med det.

– For en del år siden var der en veninde, der fortalte, at hun dyrkede det heftigste urinsex med en kæreste. Det var ham, der tissede på hende, og jeg kan huske, at jeg med det samme tænkte “Hmmm, det lyder godt nok spændende.

Susanne gjorde ikke mere ved tanken, men i løbet af årene fandt hun ud af, at hun var til SM, lak og læder. I det miljø, hun begyndte at komme i, var der flere, der dyrkede urinsex.

– Første gang, jeg oplevede det, var, da der var en fyr, jeg var sammen med, der sagde, han godt kunne tænke sig, at jeg tissede på ham. Det ville jeg da gerne! Og pludselig lå der denne her mand og ventede spændt – og så kunne jeg bare overhovedet ikke tisse. Der kom kun tre dråber, selvom jeg havde drukket masser af vand og virkelig skulle tisse! Der var en eller anden psykologisk grænse, jeg ikke kunne komme over. Og sådan var det faktisk i et stykke tid. Men i takt med min udvikling ændrede det sig, og jeg fandt ret hurtigt ud af, at det var fedt! Der er flere forskellige aspekter i det:

– Et af dem handler selvfølgelig om magt og kontrol – at han ligger der og er overladt til, hvad jeg finder på. Men det er i virkeligheden ikke det væsentligste. Jeg synes bare, det er SÅ frækt og så fantastisk.Især hvis jeg bliver slikket lige bagefter, jeg har tisset på ham – så får jeg altså de mest heftige orgasmer.

Det er nok det, der er det primære: At jeg ved, at det her, det giver mere. Jeg synes også, det er frækt at se, hvad det gør ved manden. Og så er det altså bare dejligt: Det er vådt, det er varmt, det er blødt…

Susanne er den aktive part: Hun tisser på mændene, men har ikke selv prøvet at blive tisset på.
– Jeg har tænkt på det, men jeg har ikke noget behov for det. Men det ville ikke genere mig – det er jo bare urin. Det ville da måske være meget fedt, hvis man overtissede hinanden, griner hun.

FARVEL TIL DEN INDRE URO

Hun ved godt, at mange, der ikke har prøvet urinsex, synes, det er ulækkert.

– Det er hverken grimt eller lugter, hvis man bare har drukket nok vand – så er det nærmest bare vand, der kommer. Under legen kan jeg jo ikke undgå at komme til at smage på det, og herregud, det smager bare en smule salt. De fleste mænd vil også ret gerne prøve at smage på det – bare lige lidt på fingrene. Det er meget spændende. Så nej, det er ikke spor ulækkert, siger Susanne, der på ingen måde ville undvære urinsex som en del at sit sexliv.

– Jeg har levet i et vaniljeforhold med helt almindelig sex i mange år, og dengang havde jeg altid en indre uro. Da jeg så fandt ud af, hvad det var, jeg savnede – den eksperimenterende og avancerede form for sex – så fandt jeg en helt anden ro. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan eller skal leve uden de ting, jeg dyrker nu, siger hun.

HVIS DU VIL PRØVE URINSEX

  • Hav tillid til hinanden. I skal være sikre på, at I begge har lyst og tænder på tanken.
  • Aftal et ord eller tegn, som I kan bruge til at sige fra undervejs.
  • Drik et glas vin eller to før første gang. Ikke så I bliver fulde, men så I slipper hæmningerne lidt.
  • Drik en masse vand og tjek, at urinen er nogenlunde klar.
  • Sørg for, at rammerne er i orden, så I ikke skal bekymre jer om den del. Det er ikke særlig ophidsende at skulle ligge på et koldt badeværelsesgulv, så lav et leje af opklippede sorte plastsække med nogle tykke håndklæder ovenpå. Bliver I glade for legen, kan I senere investere i gummi- eller laklagener.
  • Start med at tisse på mere “ufarlige” steder som f.eks. brystkasse, mave eller kønsorganer – ikke i ansigtet eller munden første gang. Mange mænd synes også, det er frækt at kunne onanere samtidig med, at kvinden står ind over dem og tisser.
  • Det er ret normalt at blokere de første gange, så man simpelthen ikke kan tisse, selv om man gerne vil. Prøv igen en anden gang.

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *