Hjem » Blog » Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut ikke alene.

Mange kvinder oplever smerter, når de har penetrerende sex. Smerterne kan have mange årsager. Nogle har fysiske lidelser som vulvodyni eller endometriose, der kan gøre det til en ubehagelig oplevelse at have penetrerende sex med deres partner. Myoser i bækkenbunden kan også være en årsag til smerter under penetrerende sex. Men hvad gør man så, hvis man har lyst til at dyrke intim og nærværende sex med sin partner, men gerne vil undgå smerterne?

Man investerer i en Ohnut!

En Ohnut er et sæt af bløde penetrationsringe, der gør det muligt at lave en naturlig stopper for, hvor langt penissen kan komme ind i skeden. Ringene er lavet i blødt polymer, der er utroligt fleksibelt, hvorfor det kan bruges af alle størrelser. Det smarte ved ringene er, at de kan sættes sammen, sådan at bufferen får den ønskede længde. Ringene sættes ved roden af penis ved hjælp af en smule glidecreme, hvorefter de fungerer som en blid stopper, der sikrer, at penis ikke kommer længere ind, end det føles behageligt for dig.

Takket være en Ohnut kan du slappe helt af og blot lade dig overgive til nydelsen og det intime øjeblik med din partner, uden at skulle skænke smerterne nogen tanke. Gør dig klar til den absolut bedste form for nydelse ved hjælp af Ohnut.

 

Se også

Nu kan du blive sexblogger på Missgrey.dk

Kære Læsere Vi søger lige nu en ny sexblogger til en masse nye spændende projekter …

En kommentar

  1. Jeg har selv brugt det med en tidligere partner, som var lidt stor for mig. Hæhæ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *