Hjem » Blog » Top 3 mest solgte sex produkter i 2013

Top 3 mest solgte sex produkter i 2013

Mange har spurgt os om, hvad de mest solgte produkter var i 2013. Så for at få en god idè om hvad der har været populært for de frække købelystne danskere, så  tog vi en snak med Sexshop.dk som er en af Danmarks største og mest populære Sexshops.

Top 3 listen over de mest solgte produkter, kom faktisk lidt bag på os. Et af produkterne havde vi dog næsten gættet, ville være på listen. Dog var der også noget af en overraskelse på listen, som vi vi faktisk ikke lige havde regnet med. Men det er jo netop det, som er så sjovt ved at se sådan en liste, for en ting er jo hvad medierne og de forskellige sexshops reklamere stort med, men det betyder ikke altid, at det er de produkter, som kunderne køber. Men lad os tage hul på listen, så i kan få lidt inspiration til hvad jeres næste frække køb, måske kunne være.

1. LELO Lyla 2

Lyla_deep_rose_persLELO Lyla 2, er det luksuriøse og virkelig lækre trådløse vibrator æg, fra LELO, som har været testvinder i flere tests. Dette frække æg er perfekt til offentlig leg, hvor man godt vil pirres og stimuleres, uden at der er andre der kan se – eller høre det. Det er dog også ganske fint til fræk leg derhjemme. Og som altid med LELO’s produkter, så er dette æg lavet i et virkelig flot og stilrent design.

2 – We-Vibe 3

we-vibe-iiiWe Vibe 3, også kaldet “Det perfekte Par legetøj”, og som faktisk også var et af det første rigtige par sexlegetøj på markedet. Folk havde lige taget godt imod We-Vibe II, da så 3’eren kom, så var der altså tale om noget af en forbedring. 40% kraftigere vibrationer, og så var der fjernbetjening til. Det var i hvert fald hvad folk havde efterspurgt, så We-Vibe 3 kommer ind på en solid placering som nummer to.

3 – Fun Factory Toyfluid 100 ml

toyfluidSidst men ikke mindst, så har vi Fun Factory Toyfluid 100 ml på listen, og dette var faktisk noget af en overraskelse. Vi havde faktisk troet at mange blot købte en billig glidecreme, men vi tog fejl. De kvalitets bevidste danskere har taget Fun Factorys glidecreme til sig, og det forstår vi selvfølgelig godt, det er nemlig en glidecreme af rigtig god kvalitet, og som har en dejlig lækker konsistens, uden at være alt for klisterne som mange glidecreme desværre har en tendens til at være.

Se også

Danmark har fået en digital sexclub

Danmark har fået en digital sexklub – skal du lege med? Danmarks nye frække sex-univers …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *