Hjem » Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår

Tilmelding til prisagent

Når du tilmelder dig prisagenten, så vil du automatisk blive tilmeldt nyhedsbrevet på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via det afmeld link der er i bunden af mailen.

Om virksomheden

dildo-priser.dk ejes og administreres af Gabble Entertainment I/S
CVR nr. 35509658

Adresse:

Gabble Entertainment I/S

Kirkestræde 5 1, 4760

4760 Vordingborg
Danmark
Alle viste produktpriser hos Dildo-priser.dk er inklusiv moms og afgifter, og der bliver vist priser både inklusiv og  eksklusiv forsendelse. Alle priser er dagspriser, dog tages der forbehold for fejl.

Persondatapolitik

Ingen personfølsomme oplysninger, der registreres på dildo-priser.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos dildo-priser.dk.

Når du tilmelder dig prisagenten, så tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som udsendes 1 gang om ugen.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. tilmelding foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning.

Den dataansvarlige på https://dildo-priser.dk er Direktøren og de ansatte har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Som registreret hos dildo-priser.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til dildo-priser.dk via e-mail [email protected].