Hjem » Guides » The Cone Guide til den skønne vibrator

The Cone Guide til den skønne vibrator

De fleste personer, har allerede set billeder af ”The Cone”, her har vi forsøgt at lave en lille guide til the Cone, og selvom det er de færreste her i Danmark, som endnu har valgt at købe den, så er det ikke uden grund at den er verden over, er blevet så utrolig populær, og endda flere steder er kåret som det bedste sexlegetøj til kvinder.

The Cone – Det royale sexlegetøj

Selv de kongelige har taget ”The Cone” til sig, hvilket man kunne læse sig til, da Kate Middleton, der også kaldes Hertuginde af Cambridge, og som er gift med Prins William, blev set i en Ann Summers butik, hvor hun købte The Cone. Så man kan vel godt sige, at denne frække Cone, er blevet royalt godkendt.

The Cone vibrator

Når man tager et kig på The Cone, så ser den noget spøjs ud, og ligner et stykke tilbehør til Dronning Padmè Amidala fra Star Wars, men lad ikke dens udseende narre dig. Dette spøjse sexlegetøj, er så utrolig god, pirrende og har ikke mindre end 16 forskellige programmer, hvor en af dem hedder ”Instant Orgasm mode” og lover øjeblikkelig orgasme med dens vibrationer.

Flere der har købt denne Cone, kan slet ikke stoppe med at fortælle om den, og hvor begejstret de er for den, og det bedste ved det hele, er at den kan bruges på så utrolig mange forskellige måder, som passer til enhver sexlyst, uanset om man er kvinde eller mand, single eller i parforhold.

The Cone – Brug den på mange forskellige måderthe-cone-position

Man kan bruge The cone liggende i sengen mens man læser en bog, man kan sidde på den, man kan sætte den mod væggen, ja endda bruge den på forskellige måder til par-leg. Og så kan den også bruges af mænd. Da den stimulere både mænd og kvinder, på den helt rette måde.

Her er der 12 forskellige måder man kan bruge den på, men husk på, at det er kun fantasien der sætter grænser.

Jeg har fået min Cone, og lad mig bare sige det sådan her: Den er min ALLER bedste ven!

God fornøjelse

NB: Produktet er udgået – Tag et kig på nogle af de nye klitoris stimulatorer i stedet.

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *