Hjem » Blog » Miss Fantasy » Test af Satisfyer Pro Traveler – rejsevenlig og med orgasmegaranti!
Satisfyer pro traveller

Test af Satisfyer Pro Traveler – rejsevenlig og med orgasmegaranti!

Miss Fantasy er en anonym sexblogger, som tilhører universet Missgrey.dk. Missgrey snakker om alt indenfor sex, mænd, singleliv, parforhold, dating, personlige fortællinger – og hvad der sker i samfundsdebatten. Du kan læse med hos de faste bloggere, gæstebloggere og eksperter.

Kære Alle!

Satisfyer er et mærke, jeg længe gerne har ville prøve. Jeg har læst rigtig meget om deres produkter, og altid tænkt det måtte være for godt til at være sandt! Deres air pulse teknologi er helt speciel, og har tiltrukket mig meget. Satisfyer har prisvindende produkter indenfor området, hvorfor mine forventninger allerede fra start var tårnhøje til dette produkt.Jeg havde en ide om at produktet var det tætteste, man som kvinde, kommer på oralsex alene. Jeg elsker onani alene! Jeg anvender næsten primært vibratorer til klitoris, når jeg onanerer alene. Klitorisorgasmen er fantastisk, og en del nemmere for mig at få alene. At Satisfyer Pro Traveler fokuserer på klitorisorgasmer, gjorde mine forventninger endnu højere.

Satisfyer To Go!

SatisfyerPro Traveler er en miniudgave af Satisfyers populære air pulse vibratorer. Den fylder ikke mere end den kan ligge i en hånd.Den er vandtæt, hvilket betyder leg i badet er nemt! Derudover er den meget nem at rengøre, da man ikke skal passe på med vandet. Når man er færdig med brug, sætter man det lille magnetiske låg på igen, og så er den beskyttet. Nemmere bliver det simpelthen ikke!

Brugsanvisningen findes kun på engelsk, men Satisfyer Pro Traveler er nem at anvende, så en udførlig brugsanvisning er ikke nødvendig. Der er et plus og et minus på den lille vibrator, som styrer showet. Plusset holdes inde i et par sekunder og så starter den på det laveste program. På trods af sin lille størrelse, er den udstyret med 11 programmer med forskellige hastigheder. Det vil sige der med garanti er et program til enhver smag. For at skifte program trykkes blot på plusset, og for at vende tilbage til tidligere program holdes minus inde i et par sekunder. Når vibratoren skal slukkes, holdes plusset inde i ca. 5-10 sekunder. Det mest logiske ville dog være at holde minus inde for at slukke – jeg sad personligt og holdt minus inde uden resultat! ?

Nem at have med på farten

Satisfyer Pro Traveler har lithium batteri, hvilket gør batteriets holdbarhed god. Den oplades ved at anvende det medfølgende USB-kabel. Opladeren er en magnet, som kobles på siden af vibratoren. Det er vigtigt at sørge for den sidder rigtigt, ellers bliver du skuffet, når du vender tilbage til den! Magneten falder relativt nemt af, så det er en god ide at ligge vibratoren på en flad flade med ledningen i lige linje, når den oplades. Jeg opladede min på sofaen, hvorfor magneten nemt faldt af.

Satisfyeren promoveres som værende meget lydsvag. Jeg vil sige det måske ikke helt passer. Den er meget lydsvag på de mindste programmer. Men jeg ville gerne have den op omkring program 6-11, og der er den knap så lydsvag. Den har ca. samme lydniveau, som de fleste andre vibratorer.

Køb den her >>

Min nye bedste ven

Jeg startede med at teste produktet alene, og det må siges det levede fuldt op til forventningerne!!

Vibratoren skulle blot tændes og derefter placeres over klitoris med sit bløde silikonehoved. Trykbølgerne sendes ned over klitoris og gav en helt fantastisk følelse. Det kan nok mest beskrives som når en fyr, helt perfekt, sutter på klitoris – hvilket ikke sker så tit. Men med dette lille vidunderprodukt fås følelsen HVER gang. Den første orgasme med Satisfyer Pro Traveler var SÅ intens, og helt uden sammenligning til andre ”normale” vibratorer. Jeg blev faktisk meget overrasket over, hvor intenst og mindblowing det var.

Normalvis kan jeg holde relativ længe, også når det gælder klitorisorgasmer. Men med min nye bedste ven var det simpelthen umuligt at holde igen!! Jeg var enormt følsom efterfølgende, og jeg skulle knap røre ved mig selv før det igen sendte vibrationer ud i hele kroppen.

Jeg læste mig frem til at man kunne intensivere oplevelsen ved at tilføre lidt glidecreme ved det lille hul på produktet. Det testede jeg, og om muligt gav det en mere intens følelse!

For mig som, ind imellem, godt kan lide at ligge og onanere i et stykke tid, var det VIRKELIG hurtigt. Jeg vil sige, de dage jeg vælger at ville onanere længere, skal jeg nok ikke anvende Satisfyer Pro Traveler! Men jeg vil sige, at efter man har brugt den en del gange, lærer man sig selv at kunne holde til mere og mere af den intense følelse, og dermed holde længere, hvis det er det man ønsker!

Køb den her >>

Alene eller sammen med din partner?

Alene var den klart en succes! Både 1., 2., 3. og 4. gang. Så jeg besluttede mig for at teste den med min partner. Han har ikke altid lige nemt ved at give mig klitorisorgasmer, så det var optimalt!! Og jeg havde jo snakket meget varmt om den til ham.

Satisfyer Pro Traveler har en håndfri funktion. Den suger sig fast til klitoris, når den er placeret rigtigt, og så bliver den faktisk på sin plads. Det krævede dog lige lidt øvelse med at få den til det. Men da vi fandt fidusen, så var den helt håndfri. Samtidig med det er dens lille størrelse en kæmpe fordel her. Den er ikke i vejen på nogen måde.

Kombinationen af klitorisorgasmen fra det lille vidunder og følelsen af hans pik oppe i mig var helt vanvittig. Det skal altså prøves, piger!! Jeg er kæmpe fan! Og det skulle jeg hilse og sige at min fyr også er. Når klitorisorgasmen kommer, spændes alle muskler i skeden og dermed strammes skeden om pikken. Så for ham blev det også ekstra intenst! Når vi anvender Satisfyeren, er jeg færdig længe før ham, HVER GANG!

En klar favorit!

Jeg giver mine varmeste anbefalinger herfra! Alle kvinder burde gøre sig selv den tjeneste at investere i en Satisfyer. Jeg er blevet kæmpe fan, og jeg er nødt til at investere i deres større modeller også! Prisniveauet er meget overkommeligt, nemlig 345 kr., lige her på siden. Så der er ingen undskyldninger for ikke at investere i en!

Køb den her >>

Produktet henvender sig til alle kvinder, som er vilde med klitorisorgasmer. Man behøver ikke være god til elektronik for at anvende den, så den kan stort set anvendes af alle kvinder.

Rigtig god fornøjelse til alle kvinder derude, og bestemt også til jeres mænd!

Og husk lige at besøge Missgrey.dk!

Se også

Velkommen til Miss Fantasy

Miss Fantasy er helt ny her på Dildo-priser.dk. Her kommer hun til at blogge om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *