Hjem » Guides » Test af Fun Factory Big Boss

Test af Fun Factory Big Boss

Jeg havde gået og kigget på en helt bestemt dildo, som jeg godt kunne tænke mig. Om det var navnet, eller dets natur udseende der tiltalte mig, det ved jeg ikke. Så langt om længe, fik jeg taget mig sammen til at bestille den. Selv om jeg efterhånden har en del legetøj gemt under sengen, så er dette det første legetøj jeg har købt fra tyske Fun Factory, der er kendt for deres innovative og æstetiske dildoer og vibratorer.

Lad mig bare sige med det samme, Big Boss er lige nøjagtigt hvad den ligner. En stor, sort penis lignende vibrator. Et langt, tyk skaft, og en meget kraftfuld motor. Denne vibrator lever i den grad op til sit navn.

Den har alle egenskaberne for en luksus vibrator. Den er lavet af silkeblød medicinsk silikone, og den er genopladelig (YES!!). Dog kræver det, hvis du ligesom mig køber legetøj fra Fun Factory for første gang, at du også køber deres Click’n’Charge lader. Men den kan til gengæld så også bruges, til de fleste genopladelige ting fra Fun Factory.

Den betjenes med tre knapper, som er placeret hvor man snildt kan komme til dem – også under leg. Jeg elsker desuden dens håndtag, som gør at den er ekstrem nem at bruge, samtidig med at det føles rart.

Som navnet antyder er Big Boss lidt større end gennemsnittet. Den måler hele 22,8 cm i længden og 4,4 cm i diameter. Det kan jeg vist roligt sige, er en af de større dildoer jeg ejer. Selv om nogle folk siger, at den ser “skræmmende ud”, så syntes jeg ikke det er tilfældet. Længden der kan indføres, er på 16,5 cm, og med det i mente, at en gennemsnits penis i Danmark er mellem 13 og 15 cm, så er det ikke just en “anakonda” vi har med at gøre her, men en lidt over middel størrelse.

Når det kommer til hvad der er godt for en person, så kan det være dårligt for en anden. Det som jeg godt kan lide ved Big Boss, er dets form og størrelse. Den vil næsten med garanti, give dig følelsen af at være fyldt ud. Selv om jeg normalt ikke bryder mig om vibratorer der er ser anatomiske korrekte ud, så syntes jeg faktisk denne ser ganske pæn ud. Men Big Boss er ikke kun et “pænt ansigt”, der er en masse kraft bag. Dets motorer kan justeres i både mønstre og hastighed, og jeg er gået hen og blevet lidt glad for min Big Boss må jeg nok indrømme. Når nu vi snakker kraft, så er det måske også lige værd at nævne, at den faktisk er ret lydsvag. Det er kun ved de helt høje vibrationer, at man rent faktisk bemærker det.

Selv om det måske lyder lidt underligt, så er dette, af alle mine andre stykke legetøj, det der føles mest realistisk. Altså som en rigtig penis. Lige fra det fleksible skaft, til det afrundede hoved der stimulerer ens G-punkt. Så hvis du mangler en vibrator der kan erstatte “the real thing”, så er Fun Factory Big Boss noget du måske skulle undersøge nærmere.

Glemte vist list at nævne en ting – Den gav mig en bunke gode orgasmer! YEAH! Det er jo hele formålet med den, når alt kommer til alt.

Så hvis du leder efter et stykke sexlegetøj, med ekstra kraft, størrelse og elegance, eller bare nyder dildoer der kan ramme dit G-punkt, så vil du med garanti elske Big Boss. Plus – Du vil kunne krydse

  • Eje en stor sort dildo

af på listen over ting du burde eje!

Men dette legetøj, er nok ikke til dig, der køber dit første stykke sexlegetøj – Der er trods alt mange andre alternativer, men hvis du ved hvad du går efter, så er dette helt klart noget for dig!

Du finder prisen på Fun Factory Big Boss her.

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *