Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget tid siden, og tænkte at jeg hellere måtte skrive om mine oplevelser her, så folk selv kan bedømme, om den er de knapt 500 kroner værd.

Plusser

  • Yderst blød og behagelig
  • Dejlig fornemmelse når man bruger den
  • Du kan selv indstille det skabte vakuum, og dermed også følelsen
  • Giver en næsten naturtro fornemmelse

Minusser

  • Prisen – Den koster altså lidt
  • Den kan være kold når du starter med at bruge den
  • Tager tid at rengøre og tørre

Pakken ankom i en diskret grå papkasse fra Sexshop.dk, og der var ingen synlige tegn på hvad kassen indeholdte. Så langt så godt, det var nu også forventet, men alligevel. Det ville ikke være rart, at gå hjem fra posthuset med en pakke under armen, der bare skreg SEXLEGETØJ til alle.

Anyways – Jeg fik pakken hjem og pakket den ud, og undskyld mig, man kunne dårligt lade være med at trække på smilebåndet, for det er nemt at se hvorfor de hedder Fleshlight. Formen på den mindede meget om en af de gammeldags stavlygter. Når først du har den ude af boksen, og den står med låget på, er er ingen der kan se hvad det. Altså med mindre du ved det.

Nå, men det er jo ikke låget og selve lygten der er interessant her. Det er selve indholdet i lygten, så af med låget og det syn der nu mødte en var ganske fint. Materialet hedder Cyberskin, og det er super blødt og behageligt at røre ved.

Du skal bare lige sørge for, at tage den beskyttelse der sidder inde i selve åbningen ud, ellers bliver det en noget ubehagelig oplevelse.

Efter at have taget beskyttelsen ud, så måtte man lige prøve at liste en finger ind, for at føle hvordan det er. Lad mig bare sige, det er godt nok et godt materiale, det føles ekstremt dejligt.

Med i pakken lå også en lille prøve glidecreme, så du ikke behøver sidde der, og kigge på en ubrugelig Fleshlight hvis du har glemt glidecremen.

Du kan i øvrigt se her hvem der sælger Fleshlight billigst her.

Men til det vigtigste, selve testen.

Jeg fandt en god pornofilm frem, i ved det af de frække, og så satte jeg mig med min Fleshlight i hånden. Selv om den er stor, og vejer en del, så lå den faktisk okay i hånden. Jeg hældte lidt glidecreme i åbningen, da jeg ikke tror det er en ret behagelig oplevelse at gøre det uden.

Så sad man ellers der med en halv stiv en i hånden, og kiggede på Fleshlighten. Lad mig bare sige med et samme, det er ikke noget jeg normalt ville gøre, hvis ikke det var fordi jeg havde fået denne Fleshlight forærende. Normalt er jeg ret godt tilfreds med min højre hånd, eller i ny og næ et Tenga æg. Så det tog lidt tid at få mig overbevist om, at det her var en god ide.

Langsomt førte man penis ind i åbningen, og lukkede øjnene mens man tænkte på noget andet. Men fornemmelsen da hovedet ramte åbningen var faktisk behagelig. Materialet cyberskin lever helt klart op til sit navn, det var næsten bedre end “rigtig hud”. Først stak man lige en centimeter ind, for at få fordelt lidt glidecreme på hovedet og så lidt længere ind for også at få lidt på skaftet. Det var faktisk en behagelig fornemmelse. Meget endda. Prøvende stak jeg til sidst kalorius helt i bund. Det føltes faktisk rart, og ja med lukkede øjne, så kunne det meget vel være en stram lille vagina man fik dyppet snablen i.

Selve håndteringen af den “store” Fleshlight var faktisk ikke noget problem, heller ikke selv om man satte lidt tempo på. En sjov ting er, at bunden af Fleshlight’en kan løsnes, eller strammes. Det skaber mere eller mindre vakuum i selve røret, og dermed også følelsen af, hvor stramt det skal føles når du kører den frem og tilbage. Jeg fandt hurtigt ud af, at det at løsne, og stramme for bunden ind i mellem, det virkede bedst for mig. Nu har jeg aldrig været typen der kommer hurtigt, så jeg var lidt spændt på at se om jeg overhovedet ville kunne komme med sådan et aggregat.

Måske jeg lige her bør indskyde, at Fleshlight har lavet det de kalder en “Fleshlight Stamina unit”, som er specielt beregnet for dem der har det modsatte problem, nemlig at de kommer for hurtigt. Den er beregnet til, at du kan træne dig op til at holde længere. Som sagt har jeg ikke det problem, så derfor har jeg ikke prøvet den model, men hvis du er interesseret, så kan du se mere her.

Efterhånden som jeg brugte Fleshlighten, og lod den glide ned over skaftet, og efterhånden som jeg fik prøvet mig frem med at åbne, og lukke for luften i bunden, så må jeg nok sige, at jeg totalt glemte hvad det var jeg sad med i hånden. Det var i hvert fald på ingen måde nogen dårlig fornemmelse. Det er sgu noget man kunne gå hen og blive afhængig af.

Efter noget tid, så gik det hverken værre eller bedre end, at jeg til sidst måtte overgive mig og til sidst bare måtte komme. Det gjorde jeg inde i “hende”. Så det sidste jeg lige manglede for min test, det var rengøringen.

Jeg tog Fleshlighten med op på badeværelset, og i løbet af to sekunder, så havde jeg fået taget hele det indre af den ud, så jeg stod med selve røret, og så selve Fleshlighten i hånden. Røret var nemt at rense, det var jo bare at skylle det. Fleshlighten fandt jeg ud af, havde hul i begge ender, så det var bare at sætte vandhanen på i den ene ende, og så lade den skylle godt igennem, og så skifte ender, og skylle godt igennem i den anden ende også. Jeg havde fået lidt Fleshlight Wash med også, men der står faktisk at du også bare kan nøjes med lunkent vand.

En anden ting der er mere vigtig, i hvert fald hvis du planlægger, at bruge din Fleshlight mange gange, det er et plejende pulver som jeg også havde fået med. Til at starte med, der tænkte jeg at det var lige meget, men efter min Fleshlight var (næsten) tørret, så var det som om den ikke ville blive helt tør, og den føltes næsten lidt klistret (og nej, jeg havde renset den godt).

Pulveret gør, at Cyberskinnet holder sig godt, og blødt, og det bliver ikke klistret, eller får en “sprød” overflade efter noget tid. Så gør jer selv den tjeneste nu i har ofret små 500 kr. på Fleshlighten, at køb det plejende pulver også. Det er altså brugbart. Til gengæld behøver i ikke sæben, der kan i nøjes med en mild almindelig sæbe, eller blot varmt vand.

Så alt i alt, så syntes jeg helt klart at Fleshlighten er et godt stykke legetøj. Det giver lige lidt ekstra, og så er den faktisk behagelig og føles møg fræk. Det er i hvert fald noget der kommer frem igen her hos mig snart… Meget snart…

Bedøm dette indlæg

Se også

Webcam sex

Webcam sex

Er du med på en kigger eller parat til at give den gas foran kameraet? �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.