tenga-flip-hole-zero

Tenga Flip Hole Zero

Køb produkt 625,00 DKK »

Priserne opdateret 11-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Hvis du er fan af Tenga’s Flip hole, så er denne opgradering – Tenga Flip Hole Zero lige noget for dig. Den første udgave af Flip Hole var ikke bare en bestseller, men den var også yderst populær, og vandt flere tests som bedste onaniprodukt for mænd.

Materialet i Tenga Flip Hole Zero er blevet opgraderet, og mønsteret indvendigt kan nu føles endnu mere. Det er med sikkerhed, en af de bedste orgasmer du kommer til at få i år, hvis du prøver dette stykke højteknologiske sexlegetøj.

Flip Hole er et produkt der er i den absolut bedste klasse.

Selve dette onaniprodukt er nemt at bruge, men også nem at rense igen, da den kan skilles ad, og selve sleevet kan tages ud, og skylles og vaskes direkte under vandhanen.

I siden af Flip hole Zero, er der nogle punkter du kan trykke på, for at lukke luften ud af selve røret. Det giver dig den fordel, at det næsten føles som et blowjob at bruge denne fantastiske maskine.

Tenga Flip Hole Zero bliver produceret i Japan, og er fremstillet af god materialer som termostatisk plast, silikone og ABS plast.

Selve åbningen på Flip Hole er variabel, så langt de fleste får noget ud af den. Indvendigt har den en dybde på 14 cm, og er mere end rigeligt til, at du kan få en oplevelse ud over det sædvandlige.

Der medfølger et flot etui til opbevaring, så du sagtens kan have den stående, uden at den skriger – Sexlegetøj til omverdenen.

Tenga Flip Hole Zero priser

Pris FragtTotalpris
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket625,00 DKK 0,00 DKK625,00 DKK Mere info

Yderligere information

Længde17 cm
Diameter i cm2 cm - 5 cm
MaterialeABS, Silikone, TPE
FarverHvid
Ftalat fri100%