Hjem » Blog » Tak for modtagelsen af Dildo-priser.dk

Tak for modtagelsen af Dildo-priser.dk

TAK

Dildo-priser.dk har nu været i luften i 3 dage, og interessen har været god. Det bekræfter jo bare behovet, for et pris-sammenlignings site for erotisk frækt legetøj. Første dag fik jeg 810 besøgende, det faldt dog til 186 dagen efter… Men steg så igen til over 300 igen – Det må da siges at være godt. Desuden er jeg blevet kontaktet af en butik, der gerne ville være med i min sammenligninger. Målet er jo at få så mange butikker med som muligt, men det er også svært at finde samtlige butikker.

Jeg må også konstatere, at det er svært at finde de samme produkter på de forskellige sider. Det er ikke alle butikkers søgefunktion der virker lige optimalt. Når man så endelig tror, at man har fundet to produkter der er ens, så viser det sig at de alligevel ikke er 100% ens, og så er der jo ikke meget sammenligning at lave. Det gælder især mange af de no-name dildoer der findes, men også bare ting som blindfolds, gags, reb, håndjern og ikke mindst kostumer. Selv indenfor glidecreme og kondomer er det svært at finde et match. Der kan være stor forskel i kvalitet, selv om produktet ligner hinanden, så i første omgang – Så vælger jeg at fokusere på kendte kvalitets mærker, som LELO, Fun Factory, We-Vibe,  Fifty-shades og Dorcel med mere.

En anden ting jeg har brugt meget tid på, er at få tingene sat i de rigtige kategorier. Bare det er en videnskab i sig selv. Så det kan være der på et tidspunkt, kommer en lille ændring af kategorierne, når nu man er blevet klogere.

Hvis der er produkter i gerne så på siden, så brug feedback knappen ude i venstre side af skærmen, og lad mig vide det. Jeg vil hellere bruge min tid på de produkter i efterspørger, end at bruge den på produkter der måske ikke bliver kigget på.

Men ellers så er der kun en vej frem for siden her – Det er hårdt arbejde, og mange flere produkter på, således at i kan finde den billigste dildo pris her, eller billigste blindfold, eller hvad der nu skal kigges efter til den frække leg i soveværelset.

Se også

Sådan sender du ham frække beskeder!

Miss Fantasy er en anonym sexblogger, som tilhører universet Missgrey.dk. Missgrey snakker om alt indenfor sex, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *