Hjem » Blog » Svært ved at komme – Luksus problem eller ej?

Svært ved at komme – Luksus problem eller ej?

“Skal vi have en quickie?” – Et spørgsmål som nogle mænd elsker, men der er også en lille gruppe der frygter det.

Ekstra Bladet skrev i sidste uge, en artikel omkring en mand med et luksusproblem – Han kan ikke komme. Men er det reelt set et luksusproblem, eller giver det bare andre problemer?

For manden kan det faktisk være et problem. Et ret stort problem endda.

For nogle kvinder er det også et kæmpe problem, og de føler sig i den grad utilstrækkelige, når ikke de kan få deres partner til at komme.

For det er jo normalt ikke den slags historier de hører, griner af, og er opvokset med. Nej, det er historier om det modsatte. Mænd der kommer næsten lige så snart de har trukket bukserne af, og akten er overstået før den næsten er gået igang.

Selv om mange kvinder nok ville ønske, at deres partner ikke kom indenfor de første fem minutter, så er der også mange der ytrer utryghed ved, at deres partner netop ikke kommer efter en halv times tid, og nogle gange meget længere tid.

Så er det at komme virkeligt et luksusproblem? Både ja og nej. Selve orgasmen er jo ikke det endegyldige mål når man dyrker sex. Men det er det blevet til for mange, og det er mange kvinders målestok for, om hvorvidt deres seksuelle formåen er god eller dårlig.

Det kan også gå hen og blive et problem på den lange bane, for mange kvinder er mandens udløsning slutningen på den seksuelle akt, og hvis ikke han kan komme, så er der ikke nogen “slutning”, og så bliver de usikre.

En hurtig søgning på Google viser, at du ikke er alene. En søgning efter “Jeg kan ikke få udløsning”, giver over 100.000 søgeresultater i Google. Det er dog slet ikke i nærheden af en søgning som “Jeg kommer for hurtigt”, der giver over 2.000.000 resultater. Men det er et problem for nogle, og endda et stort problem.

Så hvad kan du gøre for at hjælpe ham på vej?

Ja, der findes utallige hjælpemidler for ham der ønsker at holde længere i sengen, som for eksempel Pjur Performance Spray. Men der er faktisk ikke noget til det modsatte. Til kvinder kan du få stimulerende klitoris gel, som er med til at øge blodgennemstrømingen i klitoris, og dermed giver øget sansynlighed for at opnå orgasmer. Men der er faktisk ingen produkter til mænd.

Så hvad kan i gøre, for at sikre jer at han kommer?

  1. Spørg hvad hans fantasier er. Det siger næsten sig selv, at jo mere liderlig han er, jo mere sansynligt er det at han kommer. Hvis din partners fantasi er, at have et chokolade orgie, med syv nøgne kvinderi et værelse fyldt med spejle, så kan du nok ikke opfylde hans fantasier. Men nogle gange, så er det de små simple ting der kan drive ham til vanvid. Små kys langs hans inderlår, slikke hans øreflipper, lege med hans tesktikler. Disse små ting kan nogle gange gøre hele forskellen. At finde ud af, hvad der driver din partner til vanvid, det kan være en læreprocess. Så se det som et sjovt eksperiment. Det behøver heller ikke være hvad der bliver gjort ved ham – Det kan kan også være, hvad han kan lide at gøre ved dig. Ved at snakke om lyster og fantasier, det åbner døren til et bedre sexliv, en dybere forståelse, og et sundere forhold generelt.
  2. Opbyg det langsomt. De fleste mænd, der har problemer med at få udløsning gennem samleje, kan stadig få orgasmer når de onanerer. Det kan tage lidt tid, for ham at blive komfortabel ved at du kigger på ham når han onanerer. Men heldigvis, så ser det ud til, at de fleste mænd faktisk tænder på det. Prøv at onanere for hinanden, med hinanden, ved siden af hinanden. Det kan være med til, at opbygge stemningen, og til sidst når han er lige ved at komme, så gå over til et normalt samleje.
  3. Doggy style. Der er nogle stillinger, der giver en dybere penetrering, og giver en øget friktion og følelse. Den åbenlyse er altså doggy style, men den er bare ikke særlig personlig. Den ene kigger ind i en væg, mens den anden bliver taget af en usynlig mand. Prøv i stedet for, at læg jer på siden. På den måde opnår i den samme følelse for ham, men jeres ansigter er tættere på hinanden, og i kan kysse, lege med hendes bryster, og meget andet.
  4. Let presset. Hvis han problemer med at komme, så er det sidste han har brug for at blive presset. Nøgleordene her er tillid, tålmodighed og kommunikation. Det er lige så vigtigt som hvad der sker mellem hans ben. Det er vigtigt, at du ikke begynder at blive frustreret over hans manglende evne til at komme, og lad os bare slå fast en gang for alle – Det har INTET med din formåen i sengen, at han ikke kommer. Prøv at vend den om – Føler du dig som 100 meter mester i lagengymnastik, når han er kommet bare du trækker bukserne af ham? Nej, vel? Det er det samme her, du er ikke dårlig i sengen, bare fordi han ikke kommer.

Ud over det, så nyd dog at han kan blive ved. Nyd at i kan være intime så længe af gange, og når først i kommer derud hvor det ikke handler om orgasmen mere, men det i højere grad er samværet og intimiteten der er i højsædet, så er i kommet langt.

 

 

Se også

Undgå smertefuld sex med et enkelt trick

Er du en af dem, hvor sex kan være utroligt smertefuldt, så er du absolut …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *