Hjem » Guides » Strip poker – Lær reglerne her og få en fræk aften

Strip poker – Lær reglerne her og få en fræk aften

Strip poker – et af de ældste spil derude, og et spil hvor der ikke er nogle tabere. I hvert fald ikke med den rette partner.

Før i begynder, bør i sikre jer at i har lige meget tøj på, og lige aftale om en strømpe er det samme som et stykke tøj, eller det er et par strømper der er det samme.

Her kan læse om de forskellige varianter, og deres regler, og hvordan i kommer i gang med at spille. Der er to forskellige varianter af poker der er værd at spille med, når vi snakker strip poker, dem kan du læse mere om nederst i artiklen.

Du kan læse reglerne her

1.

Strip hver gang i taber en hånd

Det er den nemmeste, enkle og hurtigste måde at spille på. Del kortene ud, den der har den højeste hånd vinder, mens alle andre fjerner et stykke tøj.

Alternativt, kan i bare lade den spiller med den laveste hånd, fjerne et stykke tøj. På den måde trækker i spillet lidt længere ud.

I kan også aftale, at hvis man folder sin hånd før “floppet” i Texas’ hold’em, så skal man heller ikke strippe. Her bør i bare aftale, om man kan folde to gange i træk, ellers kan man næsten sidde på frihjul ved den taktik.

2.

Lad vinderen bestemme hvem der skal strippe

Dette er en god måde, at få afsløret hvem der er lun på hvem i en gruppe. Spil spillet som normalt, men den som vinder, får lov til at vælge den person der skal smide et stykke tøj.

Ved denne variation, så vær sikker på at i ikke har nemt ved jalousi, da folk kan komme til at pisse deres territorie af. Men blandt en gruppe venner, er det sjovt at se, hvem der gerne vil se mere hud af hvem.

Lad være med at rotte jer sammen om en person. Især hvis i er mange der spiller, så kan det føles fejt og være ret så diskriminerende for den ene person det går ud over. Fordel det ligeligt, man kan eventuelt aftale, at den der lige har smidt et stykke tøj, ikke må vælges igen i næste runde.

3.

Byd med tøj, i stedet for penge eller jetoner

Spil hænderne som normalt, byd bare med et stykke tøj i stedet for penge eller jetoner. Før i starter skal i bare have fastsat hvad de enkelte stykker tøj er værd.

De spillere der bliver i spillet og taber, de fjerner de stykker tøj som de satte på højkant i budrunden.

Denne version, er det du kommer tættest på rigtig poker, med bud, bluff og strategier.

I kan aftale at hvert stykke tøj enten er det samme værd, eller at jo tættere man kommer på at være nøgen, jo mere er det værd.

Strømper 10 kr, t-shirt 30 kr, bh 50 kr, underbukser/trusser 100 kr.

Hvis en spiller vinder en stor pulje, så aftal om hvorvidt det skal være muligt at købe sit tøj tilbage. Vi anbefaler at man ikke kan købe tøjet tilbage, men at man bare spillere videre.

4.

Spil heads up med din partner

Strip poker er et klassisk gruppespil, men du kan bruge det som forspil sammen med din partner. Her er der ikke så meget strategi, eller andet. Giv en hånd ud, og taberen mister et stykke tøj. Man kan krydre det med berøringer, kys og massage når man render tør for tøj.

Strip poker

Strip poker regler

Der findes to slags varianter af poker der er interessante når vi snakker strip poker.

Texas Hold’em

Poker er et populært spil, hvor du bruger et helt almindeligt sæt kort.

Der er mange forskellige regler, aftal hvilke i spiller efter. Normalt er rækkefølgen på styrken af en hånd som følger:

  1. Royal Flush – Es, konge, dame, knægt og 10 i samme farve.
  2. Straigh Flush – Fem sammenhængende kort i samme kulør. Det kan være hjerter 2, 3, 4, 5 og 6.
  3. Fire af en slags – Alle fire kort af samme værdi. For eksempel fire femmere.
  4. Fuldt hus – 3 ens, plus 2 ens. For eksempel 3 syvere, og 2 knægte.
  5. Flush – Fem kort i samme kulør, for eksempel 4 rudere.
  6. Straight – Fem sammenhængende kort, men ikke i samme farve
  7. Tre af en slags
  8. To par
  9. Et par
  10. Højeste kort

De to typer af poker vi anbefaler i bruger til strip poker er:

Five card draw

Nok den nemmeste version for et hurtigt spil strip poker. Hver spiller får fem kort, og må skifte et eller flere af disse kort til nye kort fra bunken. Du kan byde eller folde før og efter du har byttet kort, og den spiller med den højeste hånd vinder.

Texas Hold’em

Hver spiller får to kort de ikke må vise til de andre. Så bliver der først vendt tre kort fra bunken, så et mere, og et mere. Den højeste kombination du kan lave ud af fem kort vinder. I kan byde og folde før i vender floppet (de tre første kort), og så hver gang der er vendt kort.

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *