sportssheets-bondage-stang

Sportsheets Bondage Stang med Manchetter

Køb produkt 299,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 0:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Denne bondage stang fra Sportsheets giver dig masser af muligheder til, at få din partner i lige netop den stilling, som du finder passende. Her er der rig mulighed for, at give sig i kast med nogle af de mere spændende lege med underkastelse.

Selve bondage stangen består af fire manchetter, som er fastgjort til en 61 cm lang metal afstivet stang. Manchetterne er fuldt justbare, og ganske behagelige at have på. De lukkes via en velcro lukning, som gør at de passer til stort set alle størrelser af arme og ben.

En af de mere populære stillinger som denne stang kan bruges til, det er at anbringe din partner på alle fire, og så låse benene fast til stangen, og så trække armene ned også og låse dem i denne stilling. Så ligger din partner på alle fire, med røven strittende lige i luften. Ganske indbydende.

Der er masser af andre muligheder med denne bondage stang, det er kun fantasien der sætter grænserne. Efter endt brug, så er den nem lige at lægge væk, da den ikke fylder ret meget. Selv ikke med de påmonterede manchetter.

Sportsheets Bondage Stang med Manchetter priser

Pris FragtTotalpris
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket299,00 DKK 29,00 DKK328,00 DKK Mere info

Yderligere information

Længde61 cm
MaterialeNeopren, Nylon, Velcro
FarverSort