Hjem » Blog » Spiselige trusser og BH
Spiselige trusser

Spiselige trusser og BH

Spiselige trusser – Er det noget der pirrer din fantasi? Overrask din partner med et par spiselige trusser, og se hvor hurtigt de kan blive spist af dig.

Disse frække trusser, er lavet af det samme som de spiselige halskæder er lavet af. Ifør dig disse trusser, og se hvor længe der går, før de bliver spist. Eller, måske er det noget helt andet der bliver spist.

Du skal dog nok forberede dig på en lidt fedtet fornøjelse, men det kan det jo hurtigt blive hvad enten du har disse spiselige trusser på eller ej.

Det eneste disse trusser består af, er 330 stykker små sukkerslik, og så en lille bitte smule elastik til lige at holde sammen på det hele.

De spiselige trusser koster 98,00 med fragt og er set hos Sinful.dk

Køb spiselige trusser her >>>

Ud over et par spiselige trusser, så kan du også få en spiselig BH. Konceptet er det samme. Det er næsten som at gå i barndommen igen, hvor du spiser af brystet.

De spiselige trusser koster 77,00 med fragt og er set hos Sex-kino.dk

Køb spiselige BH her >>>

Der findes også en et par spiselige g-strenge til mænd. Trussen her skjuler alt hvad den skal foran, så det er bare at spise sig vej ind til godterne.

De spiselige trusser koster 88,00 med fragt og er set hos Kvinde-Univers.dk

Køb spiselige trusser til mænd her >>>

For at fuldende billedet, så er der også lavet et frækt strømpebånd. Det er helt op til dig, at finde ud af hvor langt op det skal sættes.

De spiselige trusser koster (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af pris fra tabellen med id '1918') med fragt og er set hos (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af forhandler fra tabellen med id '1918')

Køb spiselige strømpebånd her >>>

Se også

Black Friday

Black Friday 2017 hos flere sexshops – Køb billigt sexlegetøj og lingeri

Black Friday 2017 står for døren, det er faktisk allerede nu på fredag, den 24. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *