Hjem » Sexudstyr.dk

Sexudstyr.dk

Sexudstyr har leveret sexlegetøj til danskerne, og har gjort det i mange år. I år 2015, overgik Sexudstyr til Lovatoys.dk, hvorfor Sexudstyr.dk er lukket og slukket, men alle aktiviteterne er overgået til Lovatoys.

Hvis du søger efter andre alternativer til Sexudstyr.dk, så tag et kig her på siden, vi har masser af frækt legetøj til de voksne, og vi har ikke bare priserne fra en butik, men fra over 15 forskellige.

Desuden er det nemt at se hvilke butikker der er, i vores store oversigt, og vi leverer deres score fra Trustpilot, samt oplyser om hvor vidt de er e-mærket eller ej. Alt sammen noget der giver dig tryghed som forbruger.

Så vil du se mere frækt billigt sexlegetøj, så klik om på forsiden. Eller du kan klikke ind i de frække kategorier for oven, og se om ikke der skulle være noget der frister.

  • Gratis fragt ved køb over 500 kr.
  • Herningvej 35
  • 8600 Silkeborg
  • Tlf. 2425 8618
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Ville bestille hos dem

Ville bestille hos dem . En ting til 149 kr. Men stor overraskelse. Da minimum bestillings er 150 kr. Så er man tvunget til at købe mere. Mailet til dem. Om det kunne værer rigtigt. Men negative mails bliver ikke besvaret

Super hurtig betjening

Super hurtig levering ingen problemer overhovedet

Gode

Billige men gode ting. Hurtigt svart når man skriver til dem på mail. De kan helt klart anbefales :-).

Wauv

Har kun ros at komme med. Dejlig betjening, levering og dejlig legetøj. Ikke Sidste gang jeg handler her.

diskret og nem

Nem og hurtig at finde hvad man skal bruge. Gode instruktioner videoer. Hurtig og diskret levering

fantastisk service

Fantastisk service og hurtig levering 🙂

Forkert vare

Der var en forkert vare blandt de leverede effekter.

5 STJERNER.

Super godt firma at handle med , hurtig levering og altid de korrekte produkter man har bestilt. Kan kun anbefales til andre. 🙂

God service

God service og produkter

Super

Nem hjemmeside. Herefter hurtig og diskret levering af gode produkter. Jeg er meget tilfreds 😊

Næsten alt er godt

Når man sender en SMS vil man også gerne have svar. Jeg har skrevet en SMS da jeg har fået en vare der ikke virker. Men håber på at høre noget.

Nem og hurtig service

God service hurtig levering ingen problemer

top dollar 👍

Det spiller maksi, nem betjening på siden og lynhurtig levering.

Hurtig og diskret

Hurtig og diskret, gode produkter til en ok pris

Hurtig levering, men der mangler oplysninger/detaljer på visse vare..

... ?.........

God service

God service hurtig levering.

God oplevelse

Alt godt når man handler hos jer.

Pas på. Dårlig virksomhed

Pas på når i bestiller fra denne side. De holder Ikke hvad de lover i deres betingelser. 1; der står at de sender varende indenfor 2-3 dage, der skulle nok have stået 2 uger i stedet. 2; der står at de trækker pengene, når de sender varende. men de trækker dem med det samme. og da jeg endelig modtog pakken mangler der en vare. Jeg har forgæves forsøgt at få kontakt med virksomheden i 1 måned og der står at de svarer indenfor 24 timer !! Det var først da jeg skrev til dem at jeg ville kræve pengene tilbage igennem banken, at de skrev at de ville refundere pengene. nu står jeg med 2 varer hvor den ene gik i stykker efter 10 mins brug og jeg gider ikke til at kontakte dem mere, de svarer jo kun når man truer dem.. de burde ikke være E-mærket !!! de lever ikke op til det på nogen måde.

Under al kritik

Var inde på deres hjemmeside og fandt nogle varer til en ganske god pris og kvalitet så også lovende ud, laver så en ordre ved midnat d.11/1 - 12/1 2015 og modtager ret hurtigt en ordrebekræftelse hvor transaktions id også er på. Tirsdag d.13/1 er pengene hævet og en levering på 2-3 dage er oplyst, jeg modtager dog aldrig en track and trace på pakken eller andre info fra dem så da jeg ikke modtager en pakke den samme uge kontakter jeg dem og spørger efter track and trace men modtager det stadig ikke (vare er tydeligt ikke sendt ellers havde de oplyst det) og modtager heller ikke en pakke mandag eller tirsdag ugen efter bestilling. Tager så kontakt til dem igen tirsdag d.20/1 og bruger grimme ord som Forbrugerombudsmanden, E-Handel samt Politi og Onsdag d.21 svarer de så tilbage og lover en ny forsendelse til levering Torsdag d.22 som sjovt nok heller ikke kom som lovet men bevares den kom så Fredag d.23 men da jeg skulle på en lille ferie Fredag så blev pakke samlet op på vejen til lufthavnen og da jeg så idag Torsdag d.29 er kommet hjem skulle den jo tjekkes... men sikke en skuffelse, der blev bestil seks ting og kun fire af dem var i pakken og selvfølgelig uden følgeseddel... Jeg valgte at kontakte Forbrugerombudsmanden og E-Handel torsdag d.22 da levering som lovet ikke skete og fordi de ikke gør noget af det som loven kræver ved nethandel og som de selv oplyser at de gør. Dette er taget fra deres oplysninger på ordre samt på deres hjemmeside: "Leveringsprocedure Alle ordrer skal laves via hjemmesiden, ikke per telefon. Kunden modtager en ordrebekræftelse per mail, hvori der står et ordrenummer. Venligst angiv ordrenummeret i henvendelser per mail eller telefon. Beløbet bliver først hævet, når ordren bliver afsendt. Kunden modtager en mail når ordren sendes. Mailen indeholder et track & trace nummer, som gør det muligt at følge pakken. Dagen efter afsendelsen ligger pakken klar til afhentning i nærmeste pakkeshop eller den bliver omdelt hos dig iht. din bestilling." Ingen af de ovennævnte ting er sket eller overholdt inc. det lovpligtige, derfor kan jeg ikke give mere end 1stjerne da min oplevelse med firmaet er under al kritik og klart den dårligste jeg har oplevet i alle de år jeg har handlet online, får jeg de sidste varer leveret eller mine penge retur, man kan kun håbe de har så meget respekt og troværdighed at de gør en af delene men jeg har min tvivl. Uanset om de varer som er modtaget er ganske fine og som beskrivelse på dem så kan jeg på ingen måde give mere end en stjerne til et firma som handler på den måde...

Billigt, men laaaaaang leveringstid

Jeg bestilte varerne om aftenen den 7. januar 2015 og samme dag bliver beløbet debiteret mit kort. 15. januar får jeg besked om, at varen er afsendt. 21. januar rykker jeg for modtagelse af track & tracenr., så jeg kan få min pakke udleveret. 24. januar rykker jeg igen og meddeler, at jeg agter at gøre indsigelse mod debitering mod mit kort, hvis jeg ikke har mine varer inden udgangen af januar. 26. januar modtager jeg svar med track & tracenr. Jeg konstatere, at varerne først af modtaget hos fragtfirmaet (GLS) 23. januar. Faktum er, at levering tog 19 dage, beløbet blev hævet tidligere end varerne bliver afsendt og jeg modtog urigtig oplysninger om afsendelsestidspunkt for varerne. Jeg vil ikke anbefale at handle med virksomheden og mener ikke, at de er værdige til at bruge e-mærket.

 

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *