Hjem » Sexshops i Danmark – Stor oversigt

Sexshops i Danmark – Stor oversigt

Her er en oversigt over de Sexshops i Danmark som vi har aftaler med. Det er de sexshops vi har med i vores prissammenligning – Hvis vi mangler priser på nogle af forhandlerne, så tøv ikke med at skriv til os, og vi vil hurtigst muligt få produktet med i vores sammenligning. Tryk på logoet til de enkelte shops for at få en uddybende beskrivelse af de enkelte butikker. Det er ikke alle shops der er lige billige, men vi har et stort udvalg – Klik her hvis du leder efter Danmarks billigste sexshop.

Vi har valgt, at vise to oplysninger om de enkelte sexshops i denne oversigt. Den ene er om hvorvidt de er e-mærket eller ej, og den anden er, deres trustpilot score.

Disse to mærkningsordninger er dem vi her på siden, syntes giver forbrugerne den bedste beskyttelse. Nogle butikker er gået så langt, som til at lave deres egne ordninger. At en butik ikke har e-mærket, betyder ikke at den nødvendigvis er utroværdig, eller at man ikke skal handle der. Men det giver forbrugeren en hvis form for tryghed.

Vi opdaterer vores priser 2 gange i døgnet, så alle vores priser er de mest aktuelle stort set altid. Selvfølgelig kan der forekomme udsving, men langt hen af vejen passer de 100%. Hvis du finder et produkt hos en forhandler, som vi har på listen, men ikke er med på siden, så er du velkommen til at skrive til os.

Hvis du er en forhandler af sexlegetøj, og gerne vil med på vores prissammenligningsside, så tag et kig på vores info til forhandlere.

Vi har desværre ikke de fysiske sexshops med i vores liste, så hvis du leder efter en sex butik så kig her.

Du kan også læse her, for at se hvem der blev den billigste sexshop 2014 eller her for at se den billigste sexshop 2016.

Nogle af butikkerne yder studierabat.

Du kan også se vores oversigt over sexshops i Aalborg

Du kan også se vores oversigt over sexshops i Odense

Du kan også se vores oversigt over sexshops i Århus

Du kan også besøge Missgreyclub.dk, som er en digital sexclub. Her er der mulighed for at få eksklusive rabatter fra f.eks. Sinful.dk og inspiration til sexlivet derhjemme.

2 kommentarer

  1. kjeld peter jensen

    jeg vil gerne spørge om man kan bestille på efterkrav

    med venlig hilsen
    kjeld jensen

    • Det er de enkelte butikker der bestemmer det. Det kan være forskelligt fra butik til butik, men generelt set så er de fleste butikker stoppet med at sende pr. efterkrav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *