Hjem » Sexshop2000.dk

Sexshop2000.dk

Sexshop2000.dk - Sexbutik med mereSexshop2000.dk er en af de ældste sexshops i Danmark, og de har butikker i både Kruså og Padborg. Sexshop2000 har ligget tæt ved den tyske grænse længe, og er stadig besøgt. Deres udvalg er ikke helt up todate, men det er stort og billigt. De fører mange af de kendte mærker, og brands.

Butikkerne er indrettet som sexbutik i stueplan, mens kælderen er fyldt med kabiner, der viser pornofilm af enhver slags. Så er du til den slags, så er det stedet at være.

De fører et stort udvalg af diverse former for sexlegetøj, og alle former for lingeri, vibratorer og meget andet.

Gå til butik >>

Eller besøg vores liste over sexshops i Danmark her.

  • Gratis fragt ved køb over 500 kr.
  • Flensborgvej 6B
  • 6340 Kruså
  • Tlf. 7467 5063
  • Mail [email protected]

Trustpilot rating:

Under alt kritik

Pas på med at kigge og røre ved varerne - det må man nemlig ikke. Købte et æg, pakkede det ud, mærkede på det og lagde det i æsken igen. Nu vil de ikke tage det retur pga en lille fedt finger som nemt kan tørres af. Vil aldrig købe noget der mere, pointen med en netshop går af hvis man ikke på inspicere varerne efter modtagelse. Jeg kontaktede dem om at jeg ville returnere inden fristen, så jeg gjorde ikke noget galt. Nu 749kr fattigere Opdatering: nu prøver de at sige de har forsøgt at fjerne det. Sikke en kundeservice! Nej jeg vil ikke modtage et brugt produkt, men det er IKKE brugt! Det prøver ikke en gang at lave en løsning med mig, de sender det bare retur og så er den sag jo åbenbart lukket! Meget meget dårlig service!!

God pris og hurtig levering

Bestilte en vare til den bedste pris jeg kunne finde (periode med 20% på alt). Kom med posten to dage efter, og alt var som det skulle være 🙂

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *