Hjem » Sex-kino.dk

Sex-kino.dk

  • Information
  • Trust pilot reviews

Trustpilot rating:

  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Vesterbro 19
  • 5000 Odense C
  • Tlf. 6613 1984
  • Mail [email protected]

Sexshoppen Sex-kino.dk, med fysisk butik beliggende i Odense.

Med en stor fysisk butik beliggende midt i Odense C, og med en webshop på nettet er Sex-kino.dk absolut en butik der ved hvad kunderne efterspørger.

Butikken har eksisteret i over 45 år, så ejerne bagved har i den grad en del erfaring at trække på. Her finder du alt lige fra sexlegetøj til mænd, kvinder og par og over til fetish ting til de lidt mere legelystne.

Gå til butik

I went few times there

I went few times there I had all the guys around me All respectful and all gone perfect

veru good

veru good))))))))))

I enjoy very much.

I enjoy very much.

Vildt frækt og man får prøvet grænser af

Vildt frækt og man får prøvet grænser af

Godt legetøj

Fantastisk. De har de bedste priser og de bedste dildo'er. De passer lige og jeg fik engang pengene tilbage for en brugt anal dildo

Perfekt

Bruger venlig hjemmeside okay billige vare. Hurtig levering

Super handel

Det er en god og overskuelig hjemmeside, og nem at købe fra. Super hurtig ekspedition, havde mine vare 2 dage. Det er ikke sidste gang jeg handler der. 🙂

Good quick service

Product delivered as promised

Fantastisk sevice og shop

Super fed oplevelse at handle hos Sexkino. Alt fungerede som det skulle, bestilte mine varer en onsdag kl. 17.30 og varen blev leveret dagen efter, det er hurtig service. Kan varmt anbefale denne sexkino til andre.

Fantastisk service og super butik!

Stor, lys butik med orden i tingene og personalet yder en fantastisk service og har styr på deres produkter! Bestiller man over deres hjemmeside får man hurtig levering og helt diskret!

God service - hurtig levering

Super god service. Har handlet både i butikken i Odense og på deres webshop. Butikken i Odense er en stor og dejlig butik, ekspedienterne er søde og behjælpelige - udvalget er helt i top! Bestilling på webshoppen var nem og hurtig - dagen efter modtog jeg det bestilte - helt igennem et super godt sted at handle 🙂

Perfekt og super hurtig levering

Var meget sent ude med min bestilling og bestilte først efter kl. 17 Pakken kom med posten næste formiddag og alt var som det skulle være. Kommer tilbage som kunde igen.

Diskret og hyggeligt sted at komme

Jeg har været kommet i Sexkino flere gange og hver gang har der været en god betjening af personalet ved billetkøb. I kinoen har der altid været rent og pænt. Kort og godt vil jeg sige at det er et diskret og fint sted at tage hen.

Venlig og seriøs betjening

butik med stort udvalg og med personale, der yder god vejledning

Bredt udvalg

Super flot butik med et bredt udvalg. Et sted hvor " pinlige spørgsmål " falder helt naturligt, da man føler sig tryg ved det serviceminded personale.

Lys og indbydende

Stor, åben og indbydende butik. Personale som gerne vil hjælpe ved behov.

Kanon

Altid god og venlig betjening 😄😄😄stor og fin butik med stort udvalg 👍👍👍er lidt til alle 😜

Super god service fra personalet.

Var lidt nervøs ved at skulle handle i en sexshop for første gang, bare det at gå ind ad døren, men det gik hurtigt over 🙂 Butikken var flot, stor og lys med et kæmpe udvalg. Et smilende personalet viste mig rundt i alle de forskellige ting, og svarede på alle mine mange spørgsmål med gode råd og vejledning. Jeg følte mig særdeles velkommen, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.

Bedste service, hurtig levering

Jeg har handlet hos Sex-kino flere gange og får altid god behandling. Om man handler i deres fysiske butik i Odense eller på deres shop, er der aldrig problemer. Deres produkter er af højeste kvalitet, det er bare iorden!

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!