Victoria Milan – Anmeldelse

Victoria Milan Anmeldelse
0 %
Mænd
0 %
Kvinder
0
Profiler:
Fake profiler:
4.5/5
Priser:
4.5/5
Aktivitet:
4.6/5
Kundeservice:
5/5

Priser for VictoriaMilan.com

Mange folk fortrækker at være i forhold, og opleve kærlighed og tryghed i hverdagen. Hvis forholdet er af længere varighed, så kan det ske at nogle mister gnisten. Når man har været sammen i nogle år, så er der mange der savner jagten på den nye partner, og en hverdag der ikke bare går op i hr og fru Danmark. Det er derfor at mange personer herhjemme, de leder efter en fræk affære eller flirt.

Er du interesseret i andre sexdating sider, så tag et kig på vores oversigts guide.

Men balancen mellem en fræk affære, og så et fast forhold er ikke altid nemt. For tit sker der det, at den ene part bliver mere interesseret i den anden, og det leder til problemer i forholdet. Desuden er det ikke noget man lige går og siger højt, at man leder efter en affære. Men fat mod, for hjælpen er trods alt på vej. VictoriaMilan er nemlig et dating site for dig der allerede er i forhold. Det vil sige, herinde er der masser som dig blot søger spændingen, flirten og måske sexen. Så hvad enten du er gift, eller samboende eller bare har en kæreste, så er denne side lige noget for dig. Det er også derfor at vi er sikre på, at du nemt kan finde sex herinde.

 

Ideen bag VictoriaMilan.dk

Studier i udlandet viser, at helt op til 30% af de profiler der er på de normale datingsider, de er gift eller i forhold. Det vil sige, at de skjuler deres civilstatus. På denne side kan du være 100% anonym. Ikke noget med at skulle give personlige oplysninger, ikke noget med at skulle ud med din adresse. Du opretter dig nemt via et fiktivt brugernavn, og de billeder du eventuelt viser på din profil, dem kan du sløre for folk du ikke vil vise dig frem for. På den måde, så er kan du vise dig frem for dem du selv vælger.

Du kan også vælge, om dine billeder skal vises for alle, eller kun dine venner på siden. En af de gode ting ved VictoriaMilan er, at den forsøger at matche dig bedst mulig med andre interessante profiler. Efter match, kan du vælge at sende en privat besked til vedkommende, hvis ikke de er online lige nu – Ellers kan du vælge at chatte med personen her og nu. Det kræver så bare i begge to er online.

Det er med andre ord 100% anonymt at jagte din nye flirt eller affære. På en side som VictoriaMilan, der burde anonymiteten også være i højsædet, og det er den også!

Sådan startede VictoriaMilan

Det første land som de startede i, var Norge. Det gjorde de helt tilbage i 2010, og siden dengang har de åbnet afdelinger i stort set alle lande. Det er en portal der primært har fokus på gifte og samboende par, hvor man ønsker en fræk flirt på sidelinien. Det har helt fra starten af, været en strategi, at mænd skulle betale, mens kvinder ville være gratis.

Profilinfo:

I din profil har du mulighed for at fortælle om dig selv, og nogle af de lidt mere specifikke felter du kan benytte er:

  • Ansigtsbehåring
  • Piercinger
  • Tatoveringer
  • Uddannelse

Dette er blot nogle af de felter du kan udfylde i din profil.

Falske profiler

Modsat mange andre dating sites, så går VictoriaMilan faktisk op i, at de får ram på falske profiler, og det er nemt at anmelde en falsk profil, og de rydder jævnligt op i dem, så chancerne for at du får kontakt med en rigtig kvinde eller mand, den skulle være ret stor.