Sex kostumer

Sex kostumer – 5 forskellige forslag til dine frække lege

Sex kostumer til soveværelset er noget der vinder mere og mere indpas. Ikke alene er sex kostumer sjove, og frække, men de kan også være med til, at sætte en helt anden stemning. Det kan hjælpe dig til, at du slipper nogle af de hæmninger som man normalt har, fordi du får lov til at træde ind i en helt anden rolle.

Hvad der bliver betegnet som et frækt kostume til de frække sex lege i soveværelset, det er helt op til dig.

Vi har blot kigget, på nogle af de mest interessante ting som du kan købe, hvis du trænger til en gang fræk inspiration.

Nu skal man ikke tage ordet “sex kostume” alt for bogstavligt nogle gange, for jeg tvivler på, at der er ret mange der tænder på at ens partner er klædt ud som Klokkeblomst fra Peter Pan.

1. Frække kostumer:

Men alligevel kan det godt være, at man har en fræk fantasi om at se sin partner som nonne, eller fransk stuepige.

2. Catsuits

En ting mange (især mænd) elsker at se deres udkårne i, i soveværelset. Det er et catsuit. Et catsuit er bodystocking, dog i meget groft stof, faktisk så groft at det ikke dækker ret meget. Desuden er alle catsuits bundløse, så der er fri adgang til de nedre regioner.

3. Corsager og korsetter

Corsager og korsetter er også et populært sex kostume. Kvindens talje bliver snørret ind, så hofterne fremhæves, og brysterne pushes lidt op. Du kan få corsager med både halv og hel skåle.

4. Hofteholdere

En anden ting mænd elsker at se en kvinde i, så er det en frække lingeri sæt med hofteholdere og tilhørende g-streng. Eller måske helt uden noget andet.

5. Bundløse trusser

En ting man ikke kommer udenom, når vi snakker sex kostumer, det er bundløse trusser. At vide kvinden er bundløs, eller at vide man selv er det – Det sætter tankerne igang, og er en af de ting kan få de fleste op og ringe.

Andre butikker på nettet:

Der er selvfølgelig mange butikker der sælger kostumer til sex på nettet, så det kommer helt an på hvad du ligger i ordet. Er det bogstaveligt talt et frækt kostume, eller er det noget du kan tage på, når du vil ligge op til nogle frække stunder i soveværelset.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.