Sex i det fri

Sex i det fri

Når sommeren og varmen rammer landet, så stiger hormonerne i kroppen, og vi bevæger os udenfor i mindre tøj. Det sætter gang i fantasien, og lysten til at dyrke sex i det fri opstår. Det er lidt forbudt, sådan at dyrke sex i det fri, hvor der er en chance for at blive opdaget, og fundet, og det gør det bare endnu mere spændende.

Men hvad siger loven, og hvad skal du være opmærksom på når i bevæger jer ud i naturen for at dyrke sex? Hvor kan man dyrke sex, og hvad nu hvis man bliver opdaget?

Alt dette, og meget mere kigger vi på i denne lille guide.

Baggrundsstof

Sex i det fri er dejligt, og det er også forbudt sådan at dyrke sex med fare for at blive opdaget. I en undersøgelse lavet af Metroexpress, viser at hele 49% af alle 18-29 årige, de fantaserer om at have sex i det fri.

En anden undersøgelse lavet af tv2, siger at hele 6% af den danske befolkning har dyrket sex i det fri. Det svarer altså til cirka 300.000 mennesker.

At ens sanser bliver skærpet, lige så snart vi kommer udenfor hjemmets trygge rammer, det spiller helt klart også ind i, hvorfor det er så interessant at dyrke sex udenfor.

Hvad siger loven?

I følge loven, så er det ikke forbudt at dyrke sex på et offentligt sted. Det kan være på stranden, i biografen (kan godt være biografen har andre regler), på vejen eller hvor i nu dyrker sex. Det der er ulovligt er, hvis i optræder blufærdighedskrænkende overfor andre.

Så i kan med andre ord, sagtens give den gas alle steder, med mindre i støder nogle. Så pointen her er, at undgå at blive opdaget. Men det er jo netop også paradokset, for et eller andet sted er det jo pirrende, og det der gør det spændende.
Men hvis det er fordi i gerne vil opdages, eller kigges på – Så tag hellere i swingerklub. Der støder i ikke nogle, og i kan have alle de tilskuere i vil have.

Hvis i går hen og bliver opdaget, så slipper i ofte med en henstilling eller bøde, men det kan rent faktisk føre mere med sig, da det kan straffes med op til 4 års fængsel.

BLUFÆRDIGHEDSKRÆNKELSE
Ifølge straffelovens paragraf 232 kan »den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år«.

Så lad være med at vælg hovedgaden, eller et sted hvor i ved der kommer mange forbi. Hold jer væk fra legepladser, med mindre det er sent om aftenen, hvor chancerne for at der kommer nogle børn forbi er ikke eksisterende.

Så selv om det er ganske lovligt at dyrke sex disse steder, så kan der komme nogle forbi, og hvis der gør det, så ryger det legale aspekt og i kan risikere en politianmeldelse.

En anden god ting er, at prøv at undgå overvågnings kameraer. Det kunne være i havnede på internettet, ligesom dette uheldige par.

Før i tager afsted

Hvis jeres tur ud i det fri er planlagt, så er der nogle ting, der kan være praktiske at have med. Nu ved vi godt, at det ikke altid lige er planlagt, men så må man bruge hvad man har. Men hvis turen er planlagt, så kan i ligeså godt få pakket de ting, der gør det en mere behagelig tur.

Hvis i har mulighed for det, så prøv at tag lidt væk fra hvor i bor, så ikke i bliver overrasket af venner, familie eller andre bekendte.

 1. Et tæppe – Det er altså bare mere behageligt, hvis ikke skal tænke over hvor i ligger jer. Det kunne jo være, at i lige fik lagt jer ovenpå en myretue eller andet. Tæppet gør bare livet nemmere, så tag det gerne med.
 2. Et lille håndklæde – Sex kan nogle gange være varmt, så muligheden for at tørre lidt sved væk, det er rart. Håndklædet kan også bruges til andre ting, som når han er kommet, eller hvis hun nu bliver meget våd, og det er nødvendigt at tørre lidt safter væk.
 3. Kondomer – Tag et par kondomer med, hvis ikke det er med en partner du kender ret godt. Det er ikke rart at mangle hvis nu der er et der går i stykker, så tag hellere et for meget med, end et for lidt.
 4. Solcreme – Hvis i nu skal være i gang længe, så er der nogle kropsdele, der som regel ikke ser dagens lys der lige med et får en del sol. Så medbring lidt solcreme, så er i også beskyttet mod solens stråler.
 5. Drikkevarer – Normalt når man får lyst til at planlægge en gang sex i det fri, så er det fordi vejret er varmt (med mindre i netop tænder på at dyrke sex i regnvejr). Så medbring noget at drikke, det kræver noget væske at være fysisk aktiv når vejret er varmt.
 6. Tøjet – Lad være med, at tage de stramme cowboybukser på, eller strømpebukser, med mindre de er selvsiddende. Tag løst tøj på, gerne en kort kjole for pigen, og et par løse shorts for manden. Glem også gerne undertøjet derhjemme, så i ikke står og skal fumle med det. Det gør det også nemmere bare at gå til og fra et sted, hvis der kommer nogle.

Selvfølgelig kan der være andre ting også, men dette er dem vi syntes der er vigtigst.

Frække steder man kan dyrke sex

Sex på marken

Det høje korn er ideelt til at skjule jer i, og chancerne for at blive opdaget er minimale, med mindre i får en emsig bonde efter jer.

Fordele
 • Det er nemt at finde et afsides sted, hvor i kan være alene
 • I er godt skjult bag kornet
Ulemper:
 • I kan risikere at en emsig bondemand finder jer

Sex på stranden

Hvem har ikke lyst til, at ligge på stranden og dyrker lidt sex. Bølgerne bruser, solen skinner og vejret er bare perfekt. Her behøver i ikke planlægge det store, da i bare kan gå ud i bølgerne og skjule jer under vandet. Men vær stadig opmærksom på, at der kan være man børn ved stranden.

Brug vandet, eller find en stille gyde hvis der er klitter nær stranden.

Fordele
 • Det er nemt at finde et afsides sted, hvor i kan være alene
 • I kan skjule jer i bølgen blå
Ulemper:
 • Der kan være mange mennesker til stede ved stranden, så vær sikker på, at i ikke generer nogle
 • Sand i de nedre regioner kan være ganske smertefuldt, så pas på ikke det sker

Sex i skoven

Hvad kunne være mere romantisk, end at pakke den store picnickurv, og tage en tur i skoven. Her er der masser af muligheder, træer man kan stå op af, lege bindelege med, og meget andet. Kun fantasien sætter grænserne for hvad der kan ske her.

Fordele
 • Gå lidt væk fra stierne, og i kan sagtens finde et afsides sted
 • Naturen indbyder til at i kan stå, ligge, sidde og meget andet
Ulemper:
 • Der er mange dyr i skovbunden, så sørg for at kig jer for før i ligger jer

Sex i en båd

Hvad enten i tager ud på en stille rotur, eller en tur med en båd ud på havet, så er der ikke noget så romantisk, som en hyrdestunde mens man hører og mærker bølgerne. Afhængigt af bådens størrelse, så er det ikke noget der indbyder til den store tur, med mindre i ikke er bange for at ryge overbord. Hvis i er på en sø, så vær opmærksom på, at stort set alle ville kunne se jer. Hvis i er på havet, så er i lidt mere i fred.

Fordele
 • Super romantisk, og bølgerne gør deres også. Med mindre du lider af søsyge
Ulemper:
 • Der skal ikke meget til at få båden til at vippe, så pas på ikke i bliver våde
 • Det kan ikke anbefales hvis en af jer har tendens til søsyge

Sex i haven

Dette er et godt sted at starte, i er ude men stadig i de sikre trygge rammer. I kan sagtens ligge på græsplænen derhjemme, med mindre i bor i lejlighed.

Fordele
 • I behøver ikke pakke den store kurv, i har alt hvad i skal bruge indenfor rækkevide
 • Det er nemt at kontrollere hvor og hvordan
Ulemper:
 • Pas på naboerne – Det sidste i har lyst til er, at blive genstand for naboernes snak
 • Husk at hvis der er etage byggerier i nærheden, eller naboen har førstesal, så er det nemt at blive spottet derfra

Sex i et telt

Det er ikke ulovligt på nogen måde at dyrke sex i telt, men i er heller ikke ude i det fri. Men i kan stadig ligge og dyrke noget syndigt, mens i kan høre folk gå forbi udenfor.

Fordele
 • I er 100% beskyttede fra at blive set, selv om i måske kan høre andre
Ulemper:
 • Det er lidt at snyde sig selv, i er ikke rigtigt ude i det fri

Sex i eller på bilen

Et af de steder stort set alle unge har prøvet at dyrke sex, er i en bil. Det er nemt, og i er beskyttede fra andre. Selv om i kan kigge ud. Hvis i gør det på bilen, som for eksempelvis køleren, så vær opmærksom på, at hvis i har kørt noget tid, så kan den risikere at blive meget varm. Hvis det er om vinteren, så går der ikke længe før den til gengæld er meget kold. Så beskyt jer selv, og bilen med et tæppe eller en jakke. (Pas på lynlåsen ikke den ridser lakken).

Fordele
 • I kan parkere stort set hvor som helst
 • Det er nemt at komme til at fra stedet igen
Ulemper:
 • Hvis i holder ved siden af en vej, så kommer bilerne nogle gange stærk, og inden i kan nå at reagere

Sex på en rasteplads

Her er det nok lidt dumt at komme midt på dagen, med mindre det er lykkes jer at finde en meget afsides en af slagsen. Kom i stedet for lidt hen ad aftenen, og i vil se at mange rastepladser er tomme.

Fordele
 • Der er som regel borde og bænke, som kan benyttes til lidt akrobatik
 • Det er nemt at komme til at fra stedet igen
Ulemper:
 • Der kan komme biler der bare kører forbi, men hvis en bil vælger at køre ind, så kan i blive overrasket midt i det hele.

Sex på en legeplads

Igen, lad være med at gøre dette midt på dagen. Børn og sex er to ting der IKKE harmonerer, så vælg istedet et tidspunkt hvor i kan være sikre på, at alle børn er gået i seng. Til gengæld er der som regel mange muligheder på en legeplads, lige fra gynger, legehuse, vipper og meget andet. Vær kreativ og få lidt sjov ud af det mens i er der.

Fordele
 • Der er gynger – Behøver vi sige mere?
Ulemper:
 • De fleste legepladser ligger i forbindelse med boligblokke eller bebyggelser, og det gør at der kan komme mange folk forbi

Sex i toget

Lad være med at vælg en af de mere travle strækninger midt i myldretiden, men vælg en strækning hvor der ikke er meget trafik, og gerne på et tidspunkt hvor der som regel ikke er mange ude alligevel.

Fordele
 • I har alle muligheder for fræk sex, i kan sidde, ligge, eller stå. Der er masser af ting at bruge og holde fast i
Ulemper:
 • Pas på, når toget holder ind ved en station, så vær klar til at stoppe

Sex i det fri og single

Du kan altid prøve at finde ligesindede partnere på en side som sexidetfri.dk, eller på andre sider på nettet, som for eksempel dogging-fun.dk.

Steder i Danmark

steder

5/5 - (2 votes)

Se også

Test af ballgags

Gagball anmeldelser

Velkommen til denne Gagball anmeldelse, hvor vi vil komme ind på de forskellige gags som �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.