Hjem » Guides » Sex i badet – Den store guide

Sex i badet – Den store guide

Sex i badet kan være både dejligt og frækt, når man står under bruseren og kan mærke det varme vand plaske ned over ens nøgne krop. Der er bare nogle, der ikke helt har fanget ideen med sex i badet, og jeg kan ikke helt forstå hvorfor. En tur under bruseren om morgenen er for mig et fast ritual, og noget jeg i den grad nyder. Jeg nyder også de gange, hvor jeg kan få adgang til et karbad, og bare ligge der og flyde.

Sex i badet – sådan gør du

Det er søndag morgen, og du er lige vågnet sammen med din kæreste. I har måske dyrker hed elskov om aftenen/natten, og er nu begge klar til at stå op og komme videre i dagens program. Men hvorfor så ikke starte hvor i stoppede natten før? Tag din partner i hånden, og gå ud og tænd for vandet.

Hvis i har et badekar er det ligetil, husk dog at undgå at fylde for meget vand i karret, da det let skvulper over når i først begynder at bevæge jer.

Ud over det, så er der en række forskellige ting, der kan være med til at gøre jeres bad en anelse mere frækt.

Den første ting er en god badesæbe, og måske en badeolie. Start med at sæbe hinanden godt ind, vær sikker på, at i kommer godt ind alle steder. Skyl efter og smør hinandens kroppe med en dejlig olie, så huden bliver blød og lækker.

I kan også, hvis i er til den slags – prøve at barbere hinanden. Det er frækt, og intimt, når man skal være sikker på at få de sidste hår med. En god barbering skal selvfølgelig checkes, og når vi snakker i de intime zoner, hvad er så bedre at checke med end en varm tunge.

Sexlegetøj og tilbehør til sex i badet

Sex stillinger man kan bruge i badet

Brug god tid på at udforske hinandens kroppe, og pirre hinanden. Det er et dejligt forspil, hvor man kommer hele vejen rundt.

En af de mest brugte sexstillinger i badeværelset er stående sex. Her er der rigtigt mange muligheder, lige fra at hun bare står med ansigtet vendt mod væggen, og svajer godt i ryggen så numsen bliver skudt bagud. Dette giver ham mulighed for at tage hende bagfra. Hun kan også holde fast i bruseren, hvis den er monteret på væggen på den ene eller anden måde.

Der er også mulighed for at hun bare bukker sig hen over vasken, og lader sig tag bagfra.

Husk dog, at sørg for at i har et skridsikkert underlag, da gulvet kan blive glat hvis der ryger en del sæbe på det. Dette er ikke nødvendigvis et problem når i bare står stille, men her er pointen jo netop at i ikke skal stå stille.

Vi skal nødigt ud i, at den ene af jer skal på sygehuset med en bule i hovedet eller værre.

En anden yndet ting at lave i badet er oralsex. Det er der flere grunde til, men hvis du hører til en af dem, der ikke er meget for at give din partner oralsex, så bør du udnytte chancen nu. Partneren er helt ren, og lækker og der er masser af vand der neutraliserer en eventuel smag. Som kvinde kan du igen bare stille dig op af væggen, og lade ham sidde sidde på hug foran dig.

Du kan også bruge vasken igen, eller stil dig på alle fire i brusekabinen og lade ham slikke dig bagfra. Som mand er bruseren også det perfekte sted at få et blowjob. Her er der ingen undskyldninger fra pigens side af. Du kan komme ud over hende hvor du vil, da hun bare kan vaske det af, og hvis du er heldig kan det være du får lov til at komme i munden på hende. Hun har jo tandbørsten indenfor rækkevidde.

Hvis i nu vil krydre sexen ude i badet med lidt legetøj, så husk at det skal være 100% vandtæt. Der er mange ting der kan bruges, men bare husk at sørg for at det nu også kan holde til det.

Sexlegetøj og tilbehør til sex i badet

Tilbehør:

Hvis du leder efter et stykke sexlegetøj, der er effektivt at have med i karbadet, så kan vi anbefale denne Satisfyer Pro 2, som er effektiv i soveværelset, men hvis du tager den med i badekarret, så bliver den endnu mere ekstrem.

Satisfyer Pro 2
Prøv denne vibrator, der ikke fungerer ved hjælp af “traditionelle” vibrationer, men fungerer ved hjælp af vakuum og trykbølger der bliver forstærket under vandet.

Du kan købe Satisfyer Pro 2 hos blandt andet Belugi.dk, og koster 249,00 med fragt.

Køb Satisfyer Pro 2 her >>

Der er flere ting, som man med fordel kan bruge ude i badeværelset, der gør livet lidt nemmere.

sex-in-the-shower-sugekop-dobbelt-haandtag
Håndtaget fås også i en dobbeltudgave, men med samme princip. Det er lige til at sætte fast på flisevæggen.

Du kan købe håndtaget hos blandt andet Sinful.dk, og koster 158,00 med fragt.

Køb dobbelt håndtaget her >>

sex-in-the-shower-fodstøtte
En ting er noget godt at holde fast i, men du kan også få en støtte til foden, så du kan få løftet den ene fod op.

Du kan købe fodstøtten hos blandt andet Sexshop.dk, og koster 138,00 med fragt.

Køb fodstøtten her >>

sex-in-the-shower-håndjern
Er du mere til BDSM, og bondage – Så er der her også et par håndjern du kan sætte fast på væggen i badeværelset.

Du kan købe disse håndjern hos blandt andet Sinful.dk, og koster 228,00 med fragt.

Køb håndjernene her >>

sex-in-the-shower-vibrerende-svamp
I kan også prøve denne lækre vibrerende svamp når i skal sæbe hinanden ind.

Du kan købe den vibrerende svamp hos blandt andet Sexshop.dk, og koster 134,00 med fragt.

Køb svampen her >>

Se også

Frække gaver

Om det er jul, fødselsdag, bryllupsdag, eller nogen anden speciel lejlighed, så er det altid …

En kommentar

  1. Nogle der har erfaring med Satifyer pro? Er den bedre under vand?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *