Hjem » Sex dukker – alt om nutidens sexdukker

Sex dukker – alt om nutidens sexdukker

Der er utroligt mange sex dukker derude, og utroligt mange fordomme om dem. Der er mange der stadig forbinder en sex dukke med de gode gamle lolita dukker. I dag er der sket meget på den front. Der er langt fra de oppustelige, ikke ret så bløde dukker, og så til de sex dukker som vi ser idag.

En serie som Fuck me Silly fra Pipedream er et godt eksempel på disse. Her er der ikke nogen stub at puste i. Der er ikke noget materiale der virker ubehageligt. Sex dukkerne er lavet i helstøbt cyberskin, som er en silikone blanding. De er lavet med henblik på at ligne rigtig hud mest muligt. Der er nogle der siger, at Fuck me Silly dukkerne ikke er rigtige dukker.  De siger de kun er brudstykker af en hel person. Nogle af dem har kun bagdelen, og fissen med, mens andre har hele torsoen med bryster, og en andre har benene med.

Men hvad enten du kalder dem for onaniprodukter, eller reelle sex dukker, så er de milevidt i kvalitet fra de oppustelige dukker som vi keder fra polterabender og runde fødselsdage. Kolde, og ikke specielt behagelig er disse oppustelige af slagsen.  Typisk er de designet over sminkede modeller med åben mund og et blik i øjnene der ligner en polsk narkoluder fra de små sidegader. Sex dukker i dag er meget mere sandfærdige og erotiske. De føles ekstremt behagelige, varme, og nogle af dem er ganske naturtro både at føle på, men også at se på.

sex dukker

Idag er der kommet mange flere produkter til end bare Fuck me Silly dukkerne. En af de største konkurrenter til disse må være Twerking Butt, som er fremstillet af Pornhub. Pornhub må om nogen siges at have fingeren på pulsen, af hvad brugerne vil have.

Ud over Twerking butt, så er derherhjemme begyndt at komme real-size sex dukker, som faktisk er til at betale. De har haft denne type sex dukker i mange år i Japan, og i USA.  Det har der imidlertid ikke rigtigt været nogle af herhjemme i Danmark. Nu er der kommet nogle spændende dukker fra Penthouse. De er stadig dyre, men stadig billigere end dem vi ser fra Japan af.

Vi vil her i denne artikel prøve at komme igennem de forskellige modeller, der er på markedet i dag. Vi starter med Fuck me Silly dukken som fås i flere forskellige udgaver.

Som sagt er de lavet af cyberskin, og det både næsten føles, og mærkes som rigtig hud. Når du klasker imod dukken, så er lyden næsten som er det hud mod hud. Du kan også sagtens give den et klask bagi, og få tilfredsstillelse af lyden.

Sex dukker vi anbefaler

Fuck me Silly – Original

fuck-me-sillyDer er to typer mænd, dem der er til bryster, og dem der er til en god røv. Her er dukken til dem der foretrækker det sidste. Den består udelukkende af inderlårene, underlivet og ikke så meget mere. Benene er bøjet i en vinkel, så det gør det nemt at tage den både forfra og bagfra, og i begge huller. Den afslører alt, og er lige til at sætte på bordet, eller hvor du nu foretrækker at sætte den, og så ellers tage den. Der er som sagt to stramme huller at benytte sig af, både vaginalt og analt.

Læs mere om Fuck me Silly Original her >>

Fuck me Silly 2

fuck-me-silly-2Nu nævnte jeg før, at der er to typer af mænd, og her er Fuck me Silly dukken hvis du er til bryster. Her får du ud over to stramme huller, også muligheden for at prøve spansk, mellem brysterne på denne livagtige torso. Et par gode hofter at holde godt fast i, mens du fornøjer dig som du ny lyster. Den er i naturlig størrelse, så der er altså virkeligt noget at holde i, og du vil få en oplevelse ud over det sædvanlige. Brysterne er i en god stor størrelse, så du får virkelig valuta for pengene her.

Du kan også få den i en mørkere hudfarve, hvis du foretrækker det, så hedder den bare Fuck me Silly Sistal.

Læs mere om Fuck me Silly 2 her >>

Fuck me Silly 3

fuck-me-sillyDe har også lavet en udgave der tilfredsstiller dem der er til lange slanke ben. Måske ben der kan iføres frække hofteholdere, eller et par frække bundløse trusser. De lange ben fører lige op til en velformet røv, der åbenbarer to villige huller, der er klar til sjov og ballade.

Når du får dukker, så er benene godt nok stadig svejset sammen. Det er meningen, at du selv kan skille dem ad hvis du vil det. Du kan ud over frække trusser også iføre denne dukke et par frække strømpebukser. Tro mig – du ville næsten ikke kunne mærke forskel på denne dukke, og så en rigtig kvinde.

Læs mere om Fuck me Silly 3 her >>

Fuck me Silly Dude

fuck-me-silly-dudeEr du ikke så meget til en oppustelig Justin Beaver dukker, men gerne vil have lidt mandligt selskab i sengen. Så er der heldigvis også en dukke til dig fra de skøre gutter hos Pipedream. Her får du en fuld torso, med vaskebræts muskler hele vejen ned til den store velvoksne ting mellem benene. Så sæt du dig bare op, og få dit livs ridetur.

Den lille genstand mellem hans ben er hele 20 cm lang, så der er rigeligt til dig.

Læs mere om Fuck me Silly Dude her >>

Twerking Butt fra Pornhub

twerking-butt-deluxe-pornhub.jpgDer var stor opstandelse, da Pornhub i 2015 kom med deres bud på en sex dukke. Måske fordi den var kontroversiel på flere områder. For det første, så er der indbygget varmer i den, så du altså kan opvarme den til 37 grader, så den føles varm og behagelig. Desuden så kan den Twerke – Du ved, rykke med balderne på en ret så sexet måde. Hvis ikke de to ting var nok, så følger der også et par 3D briller med, og du kan få adgang til nogle specielle 3D pornofilm, hvor du kan se dig kneppe dig favorit skuespiller, og samtidig følge med i hvilke tempo du gør det i.

Læs mere om Twerking Butt her >>

Jenna Rose fra Penthouse

jenna-rose-sex-dukke-1Hvis du syntes, at Fuck me Silly dukkerne ikke lige gør det ud for en hel sex dukke, så kan Jenna Rose fra Penthouse måske opfylde dit ønske. Her får du en kvinde i næsten fuld størrelse. Dukken her er komplet med ben, arme, bryster og hoved. Her får du tre huller, vagina, analt og munden – Derudover kan du bruge brysterne også til en fræk gang spansk.

Du kan tage den enten forfra, eller bagfra, eller du kan bruge munden som hun sidder der.

Læs mere om Jenna Rose her >>

Husk at bruge glidemiddel

Fælles for alle disse sex dukker er, at du har brug for en god glidecreme, og gerne en del af den for at få den bedste nydelse ud af det. Det kan blive lidt af en tør fornøjelse hvis ikke du vil have en ubehagelig oplevelse.

Rensning af din sex dukke

En ting der er vigtigt hvis din dukke skal holde mere end bare en måned, så kræver det en hvis form for rengøring, eller rensning. Fælles for Fuck me Silly dukkerne er, at der er deciderede kanaler til at skylle dem med. Så du kan bare skylle dukkerne igennem når du er færdig med at lege, med mindre du finder på at sprøjte ud over brysterne på den. I så fald kan du bare skylle den godt.

Ud over rent vand og mild sæbe, så vil vi anbefale af du bruger noget pulver (for eksempel Fleshlight’s), til at holde cyberskinnet i god stand.

Sexdukkens historie

Sex dukker stammer helt tilbage fra det 17. århundrede, hvor de spanske og franske sømænd opfandt dem. Sømændene var hjemmefra i lang tid af gangen. Dengang blev dukkerne syet af tøjstykker, og blev kaldt “dames de voyage”, eller bare “damer til rejsebrug”.

En udvikling der havde en ganske natur forklaring, da alle besætningsmedlemmer ombord på skibene var mænd, og de derfor manglede kvindeligt selskab. Nutidens sex dukker er helt anderledes end dengang, og de er helt klart en opgradering. I dag er der endda nogle der bruger dukkerne til selskab. Faktisk er der flere mænd rundt omkring i verden, som foretrækker dukkernes selskab frem for almindelige mennesker.