Sex æg

Sex æg

Et sex æg er et stykke sexlegetøj som i de senere år, er blevet mere og mere populære.  De tidligere udgaver af disse var som regel ikke trådløse, men med en flot ledning. For enden af den ledning sad så en dejlig form for fjernbetjening. Desuden var det (i hvert fald de tidlige modeller jeg har stiftet bekendtskab med), special batterier som næsten kostede lige så meget at købe nye af, som et helt nyt trådløst æg kostede.

Da de første sex æg så kom, så var det et skridt i den rigtige retning. Desværre havde disse æg også deres begrænsninger. De var ofte stor forbrugere af batterier, og der var sjældent tid til ret meget sjov. Desuden var det umuligt for den der styrede fjernbetjeningen, at vide om ægget kørte, for der var typisk en eller to knapper at trykke på. En for at gå et niveau op, og en for et niveau ned, men et niveau for meget, og så var den slukket. Desuden rakte fjernbetjeningen ikke ret langt, vibratoren var ofte meget svar, eller meget støjende, eller endnu værre – Begge dele.

Men de var populære, og de gjorde familie fødselsdage, og diverse andre mere eller mindre kedelige fester, meget mere interessante for de frække par. Eller de frække dates i byen, hvor den frække kvinde, kunne finde på at smide en fjernbetjening i hånden på modparten. Desuden var der sket meget for kraften i vibrationerne, således at de ofte var en kraftigere, og lyder var dæmpet noget. Ikke helt dog.

De moderne vibrator æg er meget bedre, selvfølgelig kan man ikke skære alle over en kam, men mange af dem er. Men de er ofte genopladelige, og de kan ofte køre timer på en opladning. LELO modeller er desuden udstyret med Sense Motion teknologi, som gør at partneren mærker de samme vibrationer i fjernbetjeningen, som selve ægget kører med. Det gør det nemt for partneren, at følge med i hvordan ægget vibrerer lige nu. Eller også er de udstyret med et form for display, der gør det nemt at følge med i hvad der foregår.

Fremtidens trådløse æg.

Her har LELO igen kommet med et godt bud, som de kalder Hula Beads. Det er ikke bare et æg, der kan vibrere. Det er et æg der vibrerer, men også samtidig roterer. For at forklare det simpelt, består det ene ydre æg, af to mindre æg. De drejer om deres egen akse, mens de vibrerer, dermed opnår man en bedre følelse. Da ægget føles mere levende.

Bedøm dette indlæg

Se også

Test af Fleshlight – Teagan Presley

Jeg var så heldig fornyligt at få fingrene i en Fleshlight Girls – Teagan Presley for noget �

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.