Hjem » Scorshop.dk

Scorshop.dk

  • Information
  • Trust pilot reviews

Trustpilot rating:

  • Fri fragt ved alle køb.
  • Industrivej 7
  • 6580 Vamdrup
  • Tlf. 7554 3545
  • Mail [email protected]

Scorshop.dk

Sexshop med tilhørsforhold til Scor.dk, og det afspejles. Du kan opnå 10% i rabat, på shoppen hvis du er medlem på scor. Butikken er gammel af gårde, og blev startet helt tilbage i 2003, for at give scor’s medlemmer muligheden for at købe sexlegetøj. Det vil sige, at det er en af de ældste shops på nettet, indenfor den erotiske branche.

Gå til butik

Denne butik er ikke Emærket

Modtaget varer fra Scorshop.dk for…

Modtaget varer fra Scorshop.dk for første gang og de blev modtaget efter kun 2 hverdage fra bestillingsdato - så super fint. 2 af varerne var lidt under standard ifht original pris men da jeg har købt varerne til særdeles billig “tilbuds pris” så levede de op til den pris jeg har betalt. Alle andre af de varer jeg har modtaget var absolut i fin kvalitet og dem fik jeg også til “tilbuds pris”. Så sammenlagt er jeg yderst tilfreds

I anledning af lagersalg med 50-95%...

I anledning af lagersalg med 50-95% rabatter, skulle det da være nu shoppen skulle prøves. Mange fine ting til uhørt lave priser. Trods det store lagersalg og derfor garanteret mange ordre kom pakkerne indenfor rimelig tid (cirka 7 dage) Jeg må dog sige, at jeg er meget glad for ikke at have betalt fuld pris for tingene. De er fine men det er ikke den bedste kvalitet. Derudover er størrelserne en gåde. Alt er købt i Str L og alligevel var der én ting jeg på ingen måder kunne passe, og samtidigt én ting der sidder lige løst nok. Synes siden mangler guides mht. størrelser når nu en L kan være så forskellig. Nogle mål under hver model ville gøre kunden mere sikker. Jeg håber, at de nye varer på shoppen tager et skridt op i kvalitet, og at hjemmesiden samtidigt bliver opdateret. Jeg kunne fx heller ikke finde leverance oplysninger. Alt i alt en OK oplevelse og jeg er ikke skræmt fra at købe igen, men forventer mere kvalitet når nu lageret skal fyldes op på ny.

Elendig service

Elendig service - kontakter Scorshop et par dage efter bestilling for at høre til leveringstiden. Får oplyst at bestillingen er ved at blive pakke og vil blive sendt i løbet af et par dage. To dage modtager jeg en mail hvori der står at ordren er annulleret grundet bestillingens antal!!! Jeg havde bestilt et stk. Nu venter jeg på at pengene kommer retur. Det virker som et amatørforetagende og er helt sikkert noget jeg aldrig kommer til at anbefale. Holder mig til mine normale leverandører fremadrettet. Ærgerligt man ikke kan give nul stjerner!

Laaaaang leveringstid

Bestiller en vare d. 15. og der står 3 dages leveringstid. Efter 1 uge rykker jeg men får intet svar. Efter 2 uger rykker jeg igen men får intet svar. Efter 3. rykker og efter 3 uger skriver de, at varen bliver sendt samme dag og at jeg må have en fortsat god dag! LOL Yeah right. Elendig service. Jeg modtog ingen undskyldning.

Alt for lang leveringstid

På siden stod der forventelevering 4/7 i dag den 9/7 har jeg stadigvæk ikke set nogen varer - skrevet mail 5/7 og hvornår man kunne forvente sine varer, ALDRIG hørt noget. Vil med garanti finde et andet sted at handel legetøj næste gang. ØV ØV ØV

Til grin

Min kæreste og jeg havde ferie en hel uge sammen, og jeg bestilte noget sjov og ballade til anledningen. På scorshop's hjemmeside stod der ikke, at varen ikke var på lager, og det var derfor først da jeg modtog ordrebekræftelsen, at jeg ærgerlig måtte opdage, den først blev leveret 9 dage senere. Det var lidt surt, men det ville stadig give os tid til at prøve den. Den ankom dog ikke som lovet, og to dage senere kontaktede jeg scorshop, hvor jeg gjorde opmærksom på min situation. Intet svar. Nu var ferien gået, og jeg valgte at afbestille. Det fik jeg heller ikke svar på. Jeg bestilte et tilsvarende produkt et andet sted, og fik det leveret to dage efter. EDIT: Selvom jeg skrev, at jeg ønskede at annullere ordren, sendte han den afsted alligevel en uge efter. Vi havde telefonisk kontakt med ham, hvor han lovede os pengene retur, hvis vi nægtede modtagelse. Det gjorde vi, men her en måned efter, har vi stadig ikke fået vores penge retur.

Hurtig levering.

Bestilde og hade det dagen efter.

pakken kom til tiden

udmærket og tilfreds

ok-ok-ok

perfekt, fik pakken dagen efter bestillingen

Rigtig god service.

Jeg var rigtig glad for min handel. Varen var som beskrevet og der var kun 2 dages leveringstid. Så 5 stjerner fra mig.

Perfekt og hurtig levering

Altid god betjening og hurtig levering til fornuftige priser

Fortræffelig!!!!!!

God og fin service!!!!

Godt og hurtigt

Det var en god og hurtig oplevelse at handle hos jer

kanon service og allllt,,er perfekt

kanon service og allllt,,er perfekt

fin levering

helt i top,

Diskret, troværdig og præcis

Hurtigt ekspedition og anonym indpakning. Varen passer med det som der er reklameret for. Obs: Der kunne godt være vedlagt en vejledning på udvalgte ting.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse

perfekt

Jeg har købt forskellige vare der 4-5 gange, og det har været 100% iorden= De rigtige vare, lige til døren, 1 til 2 dage efter jeg har bestildt. SUPER,,Shop.

ja det er okay ,

ja det er rigtig godt . det må være mere sexy a . og noget mere til mand på 45 år v.h.l . Claus

Smidig og effektiv!

Bestilling og leveringsprocess er meget smidig og effektiv og desuden meget hurtig. Produkterne er generel af meget god kvalitet med enkelte undtagelser (om end muligvis forventet).

Vær den første til at bedømme denne butik nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *