1

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator

Køb produkt 311,40 DKK »

Priserne opdateret 13-Nov-2018 0:00:00
Kategorier: , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Hvis du som så mange andre verden over er fan af de lækre sexlegetøj fra Satisyer, så er der godt nyt til dig i dag. For man skulle egentlig ikke tro at deres stimulatorer kunne blive meget bedre, men så komme de bragende ind fra siden og slår benene væk under os alle med den enestående Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator.

Er man vant til Satisfyers produkter, så kender man den helt unikke fornemmelse man får, når man bruger deres produkter. De pirrer og tilfredsstiller dig uden at røre dig rent fysisk. Det hele foregår ved hjælp af pulserende trykbølger, der får dig til at vride dig i ekstatisk nydelse og giver utroligt stærke orgasmer. Det er naturligvis også tilfældet med Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator, der fører den stolte tradition videre til alle der elsker denne fornemmelse.

Men som lovet har Satisfyer skruet nydelsen helt op og tilføjet en lækker lille g-punkts vibrator til apparatet. Du får altså ikke bare den klassiske oplevelse af deres produkter, men du får også en førsteklasses, anatomisk formet vibrator, der har egen motor og masser af vibrations variationer. Der er på den måde lagt op til stimulans både indvendigt og udvendigt, så hvordan kan man ønske sig mere? Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator er beviset på, at man aldrig skal hvile på laurbærrene, og det Satisfyer skam heller ikke gjort.

Som man forventer er der ikke megen lyd fra selve apparatet, men man skal stadig lege for lukkede døre, for der er ingen garantier når det kommer til ens egne frydefulde lyde.

Så uanset om du gerne bare vil onanere og slappe af med lidt leg for dig selv, eller om du gerne vil have din partner med til en fræk oplevelse, så kan i få stor glæde af den smarte og elegant udformede Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator. Enten i sengen, under bruseren eller hvor i nu eller kunne finde på at lege.

 

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator priser

Pris FragtTotalpris
WinkWink.dkWinkWink.dk er e-mærket311,40 DKK 39,00 DKK350,40 DKK
Spar 44 dkk
Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket360,00 DKK 19,00 DKK379,00 DKK
Spar 15 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket365,00 DKK 29,00 DKK394,00 DKK Mere info

Yderligere information

MaterialeSilikone
VandtætJa
Længde23 cm
Diameter i cm3,2 cm
Vibrationsmønstre10
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger