3

Satisfyer Pro 4 Couples – Par Vibrator

Køb produkt 279,00 DKK »

Priserne opdateret 15-Dec-2018 12:00:00
Kategorier: , , , , , ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Hvis der er noget, der er rigtigt frækt, så er det sexlegetøj, der kan benyttes af begge parter på én gang. Det er der heldigvis masser af legetøj, der lader jer gøre og Satisfyer Pro 4 Coulpes er et af dem. Det er en lækker lille parvibrator, der er fremstillet næsten udelukkende i medicinsk silikone, så den er komplet sikker at bruge og føles godt.

Da det er en parvibrator, så er den bund og grund en dobbelt stimulator, der er i stand til at stimulere en mand og en kvinde på samme tid. Det er noget, der batter og som kan gøre sexlivet langt mere interessant og intenst. Det der især gør Satisfyer Pro 4 Couples til noget særligt, er den lille arm, der inføres i kvindens vagina og som er udstyret med en separat motor, hvilket giver de mest enestående vibrationer. Især når penis også kommer ind.

Men det er ikke det eneste, for den stimulerer også kvindens klitoris med en række dejlige impulser, der kan give frydefulde orgasmer uden egentlig direkte berøring. Det gør også, at man kan holde til det i længere, da det ikke er så overvældende som ved direkte kontakt.

Satisfyer Pro 4 Couples er en parvibrator, der kan fungere som et enestående lille krydderi på tilværelsen og som hører til ethvert soveværelse. Den er vandtæt, så hvis i har lyst til at bruge den i badet, så er det også en mulighed. Der er over 10 forskellige vibrationsmønstre og 11 hastigheder at vælge imellem, så uanset om i vil benytte den til blid pirring eller som en central del af samlejet, så er det en mulighed. Snyd ikke jer selv for et stykke legetøj, der kan tage jeres sexliv til nye højder, men prøv Satisfyer Pro 4 Couples allerede i dag.

 

Satisfyer Pro 4 Couples - Par Vibrator priser

Pris FragtTotalpris
Belugi.dkBelugi.dk er e-mærket379,00 DKK 0,00 DKK379,00 DKK Mere info
Sexshop.dkSexshop.dk er e-mærket279,00 DKK 19,00 DKK298,00 DKK
Spar 81 dkk
Mere info
Sinful.dkSinful.dk er e-mærket279,00 DKK 29,00 DKK308,00 DKK
Spar 71 dkk
Mere info

Yderligere information

MaterialeMedicinsk silikone
Ftalat fri100%
Længde20 cm
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger
Vibrationsmønstre10
VandtætJa