1

Satisfyer Men Vibration – Like a blowjob, just better!

Køb produkt »

Priserne opdateret 17-Nov-2018 12:00:00
Kategorier: ,

Godt at vide

  • Altid billigste pris på alle produkter.
  • Diskret levering - De forhandlere vi benytter leverer 100% diskret..
  • Sikkerhed - De virksomheder vi anbefaler, de er alle testet af os.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Mange mænd føler, at der ikke findes nogen bedre følelse end et blowjob, og det er måske også rigtigt – i hvert fald indtil nu. Satisfyer Men Vibration er nemlig sexlegetøjet, som overgår selv det bedste blowjob, som du nogensinde har fået!

Satisfyer Men Vibration er produceret af Satisfyer, som indtil nu primært har været kendt for deres fantastiske produkter til kvinder. De er også begyndt at producere sexlegetøj til mænd, og resultatet er denne vidunderlige vibrator, som vil betyde, at du aldrig vil kunne se blowjobs på samme måde igen.

Denne vibrator er udstyret med to kraftfulde motorer, som tilsammen skaber de mest fantastiske vibrationer. Du kan selv vælge vibrationerne, og du kan vælge mellem tre intensiteter og elleve forskellige vibrationsmønstre. Derudover er det også muligt både at bruge én af motorerne eller begge på samme tid.

Når du bruger Satisfyer Men Vibration, er det oplagt at starte uopvarmet. Du indfører blot din penis i Satisfyer Men Vibration og finder nogle gode opvarmningsvibrationer, som med garanti vil gøre dig hård på ganske kort tid. Herefter kan du lege med indstillinger, og du kan både gå efter en hurtig orgasme eller trække nydelsen i langdrag. Satisfyer Men Vibration kan blive ved og ved, indtil du er fuldstændig tilfreds. Denne vibrator bliver kun bedre og bedre at bruge, for du bliver efterhånden mere bekendt med de forskellige vibrationsmønstre. Alle har deres egne præferencer, og du kommer til at elske det, når du finder dine yndlingsvibrationer.

Satisfyer Men Vibration er fremstillet i plast og cyberskin, hvilket giver en mere livagtig oplevelse. Controlleren er indbygget i vibratoren, og det er nemt at genoplade den med det medfølgende USB-kabel, så du aldrig behøver at bekymre dig om at skulle skifte batterier. Hvis du elsker blowjobs, så SKAL du prøve Satisfyer Men Vibration.

 

Satisfyer Men Vibration - Like a blowjob, just better! priser

Pris FragtTotalpris

Yderligere information

MaterialeABS, Cyberskin
Længde23 cm
Vibrationshastigheder3
Vibrationsmønstre11
BatteritypeGenopladelig, USB kabel medfølger