Spar:
600 DKK
rockbox2

Rockbox 2 – Sexmaskine til ham og hende

Køb produkt 899,00 DKK »

Priserne opdateret 16-Aug-2017 0:00:00
Kategori:

Product Description

Rockbox 2 - Sexmaskine til både ham og hende priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 999,- 0,- 999,-
Spar 500 dkk
Mere info
Sexshop.dk Sexshop.dk er e-mærket 899,- 0,- 899,-
Spar 600 dkk
Mere info
Erotik.dk Erotik.dk er e-mærket 1.499,- 0,- 1.499,- Mere info

Rockbox 2 er en helt igennem unik sexmaskine til både ham og hende. Her får du det ultimative til jer begge. Denne vibrator er næsten tre gange mere kraftig end en magic wand.

Til kvinden stimuleres klitoris og hele området omkring, mens det kan stimulere skaftet hos manden, og når først udløsningen nærmer sig, så kan man rykke fokus op på hovedet.

Der medfølger to forskellige bundstykker til maskinen, et til ham og et til hende. Det til hende er formet efter hendes anatomi, og følger hendes kurver og giver dermed den perfekte stimulation til hende. Bundstykket til ham, er designet til at vibrere det område lige nede under hans testikler, og undersiden af penis.

Her får du vibrationer for pengene. Rockbox 2 giver hele 5.000 rpm, eller sagt på en anden måde – 5.000 vibrationer pr. minut. Der bliver altså virkeligt lukket op for vibrationerne her.

Rockbox kører på strøm fra en stikkontakt, men der medfølger 6 meter ledning, så du behøver ikke ligge og bakse med forlængerledninger eller noget andet. At den kører på strøm direkte fra kontakten af, sikrer også at den ikke løber tør, lige når du har allermest brug for at den yder mest.

Den har seks forskellige vibrationshastigheder, så du behøver ikke bare køre derudaf i højeste tempo.

Rockbox 2 er også kendt fra at Nicole Brøggler, en dansk pornomodel har i øvrigt testet den og fundet den yderst brugbar. Du kan se mere på Elvira Friis’ hjemmeside.

Yderligere information

Længde 20,3 cm
Materiale TPE
Vibrationshastigheder 6
Farver Sort
Video http://www.youtube.com/embed/WuH5Wuqf_wA