Spar:
595 DKK
rimba-sexgynge

Rimba sexgynge

Køb produkt 600,00 DKK »

Priserne opdateret 21-Sep-2017 0:00:00
Kategori:

Godt at vide

  • Pris garanti - Hos dildo-priser scanner vi priserne to gange dagligt, så du får altid billigste pris.
  • Diskret levering - helt neutrale pakker.
  • Sikkerhed - vi har kun samarbejde med butikker vi stoler på.

Jeg accepter vilkårene og betingelserne

Product Description

Rimba Sexgynge priser

Pris Fragt Totalpris
Sinful.dk Sinful.dk er e-mærket 1.195,- 0,- 1.195,- Mere info
Sex-kino.dk Sex-kino.dk er e-mærket 1.295,- 0,- 600,-
Spar 595 dkk
Mere info
Sexshop.dk Sexshop.dk er e-mærket 1.145,- 0,- 1.145,-
Spar 50 dkk
Mere info

Der findes mange gode sexgynger derude, men nogle er bedre end andre. Der er en masse gynger, der virker med stropper, i døre og andre forskellige måder.

Denne gynge fra Rimba er lavet i en rigtig god kvalitets læder, og den kræver altså lidt plads. Det er nemlig et firkantet stykke læder på 75 x 50 cm. Men det betyder også, at du altså kan ligge noget bedre i denne gynge, end du kan i et par tynde stropper.

Desværre følger der ikke ophæng med, så du skal altså selv ud og sørge for fire kraftige stykker reb, eller kæder som nok er at foretrække.

Hjørnerne på denne sexgynge er forstærkede med ekstra kraftige stropper, så den kan sagtens bære op over 120 kg uden at den lider overlast.

Som sagt er denne sexgynge en af den bedste kvalitet, du kan ikke helt sammenligne den med de andre gynger. De fleste andre gynger sidder du på en sele, men her er der god plads til at du kan ligge helt ned. Den kan eventuelt kombineres med et par manchetter til både arme og ben. Det er derfor det vil være ideelt at du bruger kæder til ophæng, da du dermed kan sætte dem fast til manchetterne. Desuden gør kæder det også nemmere at justere gyngen i højden.

Et godt lille fit er, at gøre kæderne i ryggen lidt kortere end dem foran. Dermed skaber du et lille sæde, som er mere behageligt at ligge på end en plan flade.

Yderligere information

Materiale Læder
Længde 7,5 cm
Bredde 50 cm
Farver Sort